për thurje

 

Si mund të Lidhje e merr?

Unë do të jetë thurje hala në një rreth dhe linjë. Shkruani numrin e unazore, si ju duhet të përshtaten në kokë. Më shumë gjasa pak më pak - shtrirje. Unë kam testuar në mënyrë empirike. Filloni të thur modelin e zgjedhur.  Vetëm këtu, vini re se thur vetëm në anën e përparme.   Ju do të përballen në një spirale, atëherë merr do të jetë seamless - rrumbullakët. Nëse preferoni, ju mund të bëni shtresë mbrapa.

Pastaj spirale nuk do, por si zakonisht ju thur në para dhe në anën e kundërt. Mirë, 1.5-2cm rezinochki dhe shtoni një lak.

Nëse shtoni në vende të caktuara - wedges do të (për shembull, ju raundin e thur, ju jeni të kënaqur me 8 wedges:. Ndajnë numri i sythe 7 dhe të shënojë kufijtë e fije ngjyrë apo clips letër si të përshtatshme vetëm për çiftëzimit për të shënuar loop - të një lidhje lak dy sythe, dhe kështu çdo herë, deri sa të arrijë shumën e dëshiruar të beretë). Nëse ju shtoni unazore në mënyrë të rastësishme, pa vende të veçanta të etiketuara - të merrni një teh banesë me një rritje në gjerësi.

Pas 1-2 rreshta - thur një rreth të plotë pa ndonjë rritje në lak (kjo është opsionale, në varësi të stilit). Dhe me raundin e ardhshëm në të njëjtën fushë dhe të emërtuar të fillojë gradualisht të zvogëlojë lak (provyazyvat dy së ​​bashku).  Dhe kështu deri në konvergjencës rrethi. Së pari të përpiqen për të gjitha mostër të vogël dhe do ta kuptoni çfarë dua të them.  Në fakt, nuk është e vështirë.

Dhe në qoftë se është e hollë fije, dhe pastaj shtoni pushistenkaya (unazore zvogëlim) në një formë kaotike nuk është e dukshme.  Fat të mirë.  Shtatë herë masë, një - të prerë. Bazuar në materialet e

model që merr lak qark