për thurje

 

Shoqërojnë Le të merr

Shoqërojnë Le të merr merr

Le të marrin një goditje të lidhin figurën më poshtë.  Sot Beretat zakonisht ndryshuar nga kreu-fustan në diçka më shumë.  Ajo është tani nuk Fashionista nuk mund ta bëjë pa këtë pjesë elegant.  Beretë ka një accessory që jo vetëm na mbron nga të ftohtë, por edhe thekson stilin tonë dhe shije.

Një lidhje mund të thur edhe një fillestar, ka një minimum prej aftësi ose hala crocheting, disa orë, duke përdorur jo shumë e komplikuar thurje model beretë.  Në thurje, me grep beretë është e lejuar që të përdorin çdo teknikë dhe modelet.  Qendisi merr mund të jetë i zbukurime dhe të dendura, monoton dhe ngjyra, të lartë të vëllimit dhe jo shumë. E gjitha varet nga preferencat tuaja dhe shije.

Ju mund të përdorni një fije të ndryshme, por natyrisht, përbërja e tij duhet të përputhen me sezonin e veshur e produktit.  Dhe këtu është përshkrimi-Skema thurje grepa me grep beretë beretok përdoret si hala dhe grepa, si dhe kombinimi i tyre.  Ju mund të dekoroj hat tuaj, duke përdorur të gatshme karficë zbukurimi, dhe ju mund të bëni atë veten në një lule të punuar me shtiza. Shoqërojnë Le të merr zbukurimeJu mund të përdorni për të beretë pompom ujdisje.

Gjithashtu përdoret si qëndisje stolisje, si zakonisht, dhe shirita. Beretave thur jo vetëm një hobi elegante, por një mjet për të demonstruar për të tjerët stilit tuaj dhe sensin e modës. Bazuar në materialet e

merr një beretë thurur, thurje, skema e delikate