për thurje

 

Shall dhe merr

Kontakt dhe shall dhe merr, thurje në një fije, që unë isha një lesh angora goxha të trashë. Scharf, natyrisht jo, thurur çorape, dhe llastik trashë, që është, një sythe fytyrës, shihet qartë në foto. Kam fituar 50 sythe për lehtësi llogaritje, spokes mori numrin pesë, tha temat me ngjyra të ndryshme, vetëm 1 dhe 6 shënuesit, ka dy skajet e shall, fillimi dhe fundi i seri të plotë, thurje, duke numëruar varen. Në të vërtetë, shumë e lehtë për të thur.

Së pari, nga një skaj i rreshtave thur shkurtër, që është provyazhete 10 qepje, kthehet punës dhe provyazhete për ta në drejtim të kundërt, atëherë të njëjtën seri prej 20 sythe mbrapa dhe me radhë mbi një seri të shkurtër prej 10 unazore, 20 unazore provyazyvaete pastaj plotësoni një seri buzë për buzë dhe kthehet përsëri në të njëjtën anë në të njëjtën mënyrë përsëri rreshtave thur shkurtuar nga 10 n-20 n-10 n - 20 unazore, thur pastaj një gamë të plotë vetëm në drejtimin e atje, nuk kthehet mbrapa, dhe në shall ana tjetër duke përsëritur të njëjtat veprime, që është e alternuar edges valëzuar që janë thurur në një anë, pastaj në anën tjetër rreshtave shkurtuar, rotacion rreshtat e integrale të plotë në tërë gjerësinë e shall, dhe vendosja e shënuesve nuk është e nevojshme. Pasi kuptuar parimin se puna do të shkojë shumë shpejt. Thurje merr pikërisht ashtu siç përshkruhet përkatësisht në 2 linja e parë, pastaj në një. Bazuar në materialet e spicami.ru

Postime Related:
  1. përshkrim thur

merr loop, veshje, foli