për thurje

 

Merr spokes

Merr ju mund të lidheni dhe lidh-dhe-foli.  Filloni thurje me të lartë të thur me grep. Bazë të një rrethi për të diametër. Link mund të shpejt sc. Pastaj përshtatet katër radhë pa shtesa, dhe pastaj të fillojë të marrë jashtë lak në vendet ku ndihmat janë bërë.

Pra, është e nevojshme të lidhin deri marrjes së kokës nuk rri ngushtë. Tani lidhin lartësinë rim e tre inç sc, përfundoi thurje hap rachim.  Si mund të merr lidhjen spokes?  Koha dhe përgatitjen e merr një pak më të gjatë.  Para se të lidhin merr spokes, ju duhet të duhet llogaritur loop.  A nuk do të dizajnit dembel dhe lidhje më të madh (15x15), llogari numrin e unazore në një centimetër.

Pas kësaj, ju keni nevojë për të matur perimetrin e kokës. Nga matjet rezulton zbresë një inç, duke marrë parasysh faktin se fill është shtrirë në procesin e çorape. Multiply me numrin e unazore në një centimetër.  Ajo doli numri i përafërt i unazore për të filluar punë me shtiza fund beretë.  Nëse ju keni një buklirovannaya bukur sektorial ose fije të ngjyrosura, model për beretë të mos zgjedhin.

Shkruani spokes e numrit të kërkuar të unazore, mundësisht një të shumta të 8. Tie unazë llastik i trashë tre inç në lartësi.  Merrni spokes trashë dhe pastaj të vazhdojë thurje thur para. Në radhë të parë duhet të shtohet në mënyrë të barabartë tetë sythe. Hapat e njëjtë rritje në çdo rresht e katërt dy herë.  Pastaj thur pikërisht tre inç në lartësi.

Tani ju duhet të bëni zbritje, duke e ndarë në tetë pjesë të thurje të barabarta dhe çdo pjesë provyazyvaya dy sythe në fund së bashku. Dhjetor për të bërë në një rresht, ndërsa spokes nuk do të mbetet 12 STS. Thur ato dy së ​​bashku, gjatësi oborvite thread rreth dyzet inç, tërheq lak mbetur dhe merr sshiyte thur thur vertikale.  Si të lidhin një thurje rrethore merr në sipërfaqe e lëmuar e para?

Llogarit numrin e kërkuar të unazore, lidhin një grup prej pesë saten inç i gjatë përpara. Tani drejtuar yo përdredhur çdo katër unazore. Tjetra thur pëlhurë, duke shtuar në mënyrë uniforme në çdo rresht e gjashtë 1 st nëpërmjet tetë sythe, pastaj nëntë sythe.  Kështu ju duhet të merrni një diametër prej 30 centimetra beretë.

Ndani kanavacë në tetë pjesë dhe për të vazhduar në mënyrë të barabartë thurje wedges bërë zbritja e çdo pykë në një lak çdo gjashtë rreshtave. Pjesa e mbetur tetë sythe të tërhequr thread varur.  Si të lidhin spokes merr model të bukur? Ajo duhet të mbahet mend se shifra e nevojshme që të marr në mënyrë që marrëdhënie të mund të krahasohen me saktësi me numrin dialed sythe.

Kjo është, në qoftë se raporti është 12 unazore, numri i unazore për beretë duhet të jetë një shumëfish i dymbëdhjetë, plus Edge. Përveç kësaj, model duhet të zgjidhen në mënyrë që ju mund të bëni pagesat ose të zbritjes pa shqetësuese foto.  Link merr fëmijët foli mbetet e mundshme të fijeve të ndritshme të ngjyrave të ndryshme. I përshtatshëm për vizatim fine jacquard model.

Ju do thur ngjyra i dukshëm model, provyazyvaya nga disa rreshtave unazore, me shtimin e një tjetër ngjyrë.  Për shembull, në sipërfaqe përpara një seri prej tre sythe të fytyrës kryesore të ngjyrë bezhë, tre sythe fytyrës e blu.  Gurgulloj 2 rresht unazore në figurën. Rreshti 3 tre sythe ngjyrë vjollce, të tre sythe kryesore e ngjyrë bezhë.

Row 4 sythe gajtan thur e figura. Pastaj një radhë disa nga ngjyra bazë. Pastaj të përsëritur me shtimin e ngjyra të tjera.  Summer merr vajza për thurje ose crocheting është i lidhur me pambuk të bardhë do të jetë një dekoratë mrekullueshme për Fashionista pak.  Është e lehtë të lidhin një goditje e merr. Duke filluar nga, bare të lartë lidhin me dy yo një rreth për të diametër.  Pastaj sc katër radhë në mënyrë të barabartë.

Ne vazhdojmë thurje sc dhe të bëjë zbritje për sa kohë që nuk beretë nuk do të ulen të shtrënguar në kokë. Beretë e plotë me grep okolyshkom - disa rreshta sc. Bazuar në materialet e

merr një beretë thurur, yo, yo