për thurje

 

Merr një shall thurur me grep hala

Perimetrin e kokës: Ju do të duhet: - fije Atelier Zitron 200g Trekking (75% poliamide leshi 25%, 420 m/100 g) përzierje (42) dhe 100 g të një të bardhë (1401);  - Hook 2,5;  - Hala Qarkorja Profi 2,5;  - Beads.  Çamçakëz Hollow:.. * 1 individë, 1 pikë jashtë si izn, Një fije para se të punës, të përsëritur nga *.  Kryesore model: sythe të shumta 15 ± 2 krom. Thur në figurën 1, të cilat janë individë të vetëm. f. në izn. faqe sythe thur e figura.

Për të përsëritur nga 1 në f. 28  Sipërfaqja e para: njerëzit. faqe - Individët. etj, izn. faqe - Izn. n.  Zbritje n 1: * për të lënë në 6 par AUX. një foli të punës, thur 3 herë në 2 STS bashku persona. për transferimin e lak nga AUX. hala dhe personat e thur në punën e tyre më 2 STS së bashku., të përsëritur nga *.  Zbritja 2: * 6 § AUX në pushim. A foli para se të punës, thur 3 herë në 2 STS bashku persona. Për të transferuar lak nga AUX. hala dhe personat e thur në punën e tyre më 2 STS së bashku., të përsëritur nga *.

Ekzekutive operacionit: thread përzierje në 2 shtesa në 227 hala dial dhe n. 20 kravatë r. gome band uritur. Në f. 21-m Thur gjithë personat STS. në një fije, loop razdvaivaya të rreshtit të mëparshëm, për të marrë 452 n.

thur Pastaj modelin bazë të Figura 1. Kryen zbritje si më poshtë: 47-të p.: Chrome, zbritje 1, me përjashtim, f. 55:.. Chrome, K1, thur 2 STS bashku persona, zbritje 2, thur 2 STS së bashku individë... . përjashtim, p 63:.. Chrome, 2 STS thur së bashku persona, zbritje, 1 1 persona me përjashtim të....  Midis rreshtave me individë të lidhin rënie. smoothness. Unazore mbetur provyazyvat çdo person. faqe më 2 STS bashku persona. deri sa nuk ka n. 06/08, i cili kontraktuar fije punës.  Run shtresë.

Beretave dekoroj rruaza (shih figurën).  Ekzekutimi i punës: thread thur përzierje në figurën 2 në madhësinë e kërkuar.  Tie një shall i fije të bardhë në anën e shkurtër Figura 3 dhe në anën e gjatë të Figura 4.  Në anët e shkurtër e furçë të lidhin fije të bardhë. Bazuar në materialet e

merr goditje, loop qark, model, gjilpërë thurje