për thurje

 

Link merr një

Nga madhësia e qark shefi i cm 1-2 zbriten për të llogaritur numrin e unazore për të marrë filluar.  Në varësi të asaj madhësisë që ju dëshironi beretë, numri më i madh i sythe është llogaritur, ajo do të rrethit beretë.  Llogaritni radii dy nga një qark rrethit dhe kryetar të një rrethi. Rreze është e barabartë me gjatësinë e llogaritur e qark ndarë nga 6,28.  Llogaritur diferenca midis radii të qarqeve parë dhe të dytë.

Rillogaritjen Të gjitha të dhënat në inç nga numri i sythe dhe rreshtave.  Në përgjithësi, lidhja merr një spokes shumë e thjeshtë (dy), por ju mund të lidh.  Ju duhet të thirrni numrin e sythe që do të përshtaten perimetër kokë. Next përshtaten zakonshme elastike 2-3 cm rrip  Atëherë ju duhet të ndajë numrin e rreshtave që ju të llogaritur më parë për tre, mundësisht të barabartë, pjesë.

Kur thurje e treta e parë e serisë duhet të shtohen në mënyrë të barabartë sythe të ndryshim madhësi të barabartë në mes të beretë rreth dhe qark kokës. Shto loop është më mirë vetëm në radhë edhe-numëruar, ose çdo i katërti.  E treta e dytë për banesë thur, ndërsa ajo mund të jetë një rreshtat pak më pak se në pjesën e parë.  E treta e fundit do të jetë e lartë zgjedh.

Për të lidhë atë për të ndarë thur në gjashtë pjesë. Për shembull, nëse ndodh kjo, se spokes e 90 unazore, pastaj ndarja e tyre në gjashtë që ju do të keni për të thur së bashku 1 + 2 loop., 16 + loop 17, 31 th + 32 lak th dhe t . etj të 76-O1 dhe 77.  Numri nevojshme për gajtan thur, jo zbritur lak. Tjetra, në rreshtat e para thur lak duhet të thur së bashku me atë që vijon atë.

Kjo është numri i sythe, të cilat janë zvogëluar pa ndryshim, ndërsa numri i përgjithshëm i sythe është zvogëluar. Ulja gjysma e lak, ju filloni për të marrë jashtë 12 unazore, pastaj kurorën e beretë do të sheshtë.  Kur spokes do të jetë një total prej gjashtë unazore, ata do të duhet të tërheqë një fije.  Nëse ju merrni thurje rrethore të hala nuk janë, dhe me goditje, ajo do të bëjë vetëm shtresë.

Produkt të përfunduar duhet të lagësht të thatë dhe të tretem. Buzë të beretë mund të dekoroj pastaj thur petals apo bizhuteri. Bazuar në materialet e www.kakprosto.ru

Postime Related:
  1. thurje

    krahun, merr një lak thurje