për thurje

 

Gruaja merr spokes

Femrat duke folur yoAi është I pëlqyer kjo grua merr spokes. Këtu është një përshkrim i beretë me grep. Skema shumë. Ajo është treguar më poshtë. Materialeve të rekomanduara për beretë: hala thurje rrethore për çamçakëz dhe 3.5 për foto kryesore duhet spokes 5. Femrat marrë thurje merrPër spokes 5: 150 gram of thread fije 50 gram = 75 metra. Dizajn Trial: 17 x 22 p n para thur = 10 x 10 cm, model bisht, rreth 26 rreshta. Procesi i punimeve: përshtaten në një rreth të lart nga fundi.

Type në 84-96 n më hala rrethore 3.5mm elastike rrethore thur dhjetë rreshta izn. 3/lits. 3. I tërheq vëmendjen tuaj për të filluar izn c 3.

Seri tjetër të rrethore thur si më poshtë: * 3 izn, K1, 1 yo, K1, 1 yo, 2 persona 1 izn, 2 persona, 1 yo, ..... 1 individët., 1 yo, K1 .*, të përsëritur nga *-* deri në fund = 112-128 STS. Pastaj shkoni më hala rrethore 5 mm dhe të vazhdojë të thur në model. Unë shpresoj se të gjithë ju do të keni në të mirën e saj! Suksesi në këtë thur bukur Beretave spokes!

Bazuar në materialet e vyazhusama.ru

Postime Related:
  1. , trikotazh rroba banje

    yo, beretë thur, një përshkrim i thurje merr, yo