për thurje

 

Fëmijëve thurur merr

Kjo është një mrekullueshme  fëmijëve thurur merr si karamel - kjo është arsyeja pse ai quhet "Sweetie". Ndryshimi i ngjyrave nuk është e vështirë: kur thurje me fije të bardhë në të kuqe është në krye të kolonave dhe të lidhur jashtë. Nëse ju të ndryshojë ngjyrat nuk e prerë, fije fije dhe thurje shkëmbim shkon kuqe. Në rreshtat e para të ndryshimeve ngjyra të përshkruara në përshkrimin, por pas 5 seri është një kujtesë lënë jashtë.

Materiale: 1 skeins i fije të trashë të kuqe dhe të bardhë pambuku me 109 m. Hook G (4.25 mm)  Densiteti i thurje: 3 sc = 2,5 cm  Fëmijët thur merr Row 1: thread e Bardhë për të lidhur një zinxhir të 6 lak ajrit dhe të mbyllura në një rreth, një lak e ajrit, 12 SC në rrjet, një lak e ajrit, të bëjë një shenjë.  Row 2: 2 SC në çdo sc rreth (24 sc) 1 loop ajrit.

Row 3: Bashkangjisni thread kuqe dhe të fillojë të ndryshojë ngjyrat: * 2 sc peri i bardhë, fije e kuqe për të arritur në lak e fundit, 1 sc fije të kuqe, peri i bardhë arrijnë loop fundit, * 6 herë rreth rrethit, një lak ajrore të bardhë.  Row 4: * 1 të bardhë të rritur, zgjeruar thread kuqe në lak e fundit të sc 2, 1 sc fije të kuqe, peri i bardhë arrijnë loop fundit, * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.

Row 5: 4 * sc bardhë, 2 sc fije të kuqe, * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Kr.ryad 6: * peri i bardhë e një të fituar, 2 sc, 1 rritje, 2 sc thread kuqe * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Row 7: * 5 sc bardhë, 3 sc * thread kuqe, 6 herë në një rreth, një lak e ajrit të bardhë.

Row 8: * peri i bardhë e një të fituar, 3 sc, shkon një rritje, 3 sc * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Row 9: * 6 sc të bardhë, 4 sc * thread kuqe, 6 herë në një rreth, një lak e ajrit të bardhë.  Row 10: * peri i bardhë e një të fituar, 4 sc * 1 rritje 4 sc * thread kuqe, 6 herë në një rreth, një lak e ajrit të bardhë.

Numri 11: * 7 sc bardhë, 5 sc fije e kuqe * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Numri 12: * peri i bardhë e një të fituar, 5 sc, 1 rritje, 5 sc fije të kuqe, * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Numri 13: * 3 sc bardhë, 6 sc fije e kuqe * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.

Numër 14: * peri i bardhë e një të fituar, 6 sc, 1 6 rritja sc fije të kuqe, * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Numri 15: * 9 sc bardhë, 7 sc fije e kuqe * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Numri 16: * peri i bardhë e një të fituar, 7 sc, 1 të fituar, 7 sc fije të kuqe, * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.

Numër 17: * 10 sc bardhë, 8 sc fije e kuqe * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Numri 18: * peri i bardhë e një të fituar, 8 bare pa yo, rritje 1, 8 sc fije e kuqe * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Kr.ryad 19: * 11 sc bardhë, 9 SC fije e kuqe * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.

Shënim: dhjetor të fillojë peri i bardhë për madhësinë 46 cm beretë (për një fëmijë 6-9 muaj). Ju mund të rrisë madhësinë e beretë në 53 cm, një seri të tjera të ngjashme të rritet thur.  Numri 20: * peri i bardhë e një vesh, 7 sc, 1 sc vesh, 9 thread sc kuqe, * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Numri 21: * 9 sc bardhë, 9 sc fije të kuqe, * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.

Numri 22: * peri i bardhë e një vesh, 7 sc, 1 sc vesh, 7 thread sc kuqe, * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Numri 23: * 8 sc bardhë, 8 sc fije të kuqe, * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Numri 24: * peri i bardhë e një vesh, 6 sc, 1 sc vesh, 6 thread sc kuqe, * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.

Numri 25: * 7 sc bardhë, 7 sc fije të kuqe, * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Numri 25: * peri i bardhë e një vesh, 5 sc, 1 sc vesh, 5 sc fije të kuqe, * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Kr.ryad 27: * 6 sc bardhë, 6 sc fije të kuqe, * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.

Numri 28: * peri i bardhë e një vesh, 4 sc, 1 sc vesh, 4 sc fije e kuqe * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Kr.ryad 29: * 5 sc bardhë, 5 sc fije e kuqe * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Shënim: Beretave madhësinë e 53cm për të përfunduar punën dhe të prerë thread.

Numri 30: * peri i bardhë e një vesh, 3 sc, 1 sc vesh, 3 sc fije e kuqe * 6 herë rreth rrethit, një lak e ajrit të bardhë.  Numri 31: * 4 sc të bardhë, 4 sc * thread kuqe, 6 herë në një rreth, një lak të bardhë ajrit, për të përfunduar punën dhe të prerë thread.   . Butsclear { qartë: të dyja; përmbajtje: ""; display: block; Lartësia: 0; font-size: 0; shikimit: fshehura;} . Allbuts {display: block; noton: la;} . Buttons { font-size: 13px; / * madhësinë e shkronjave * / font-weight: bold; / * Style Teksti: * bold / mbushje: 5px; / * kompensuar nga kufijtë * / e kufirit: 1px solid # KKK; / * gjerësi dhe ngjyra e kufirit * / background: # ffffff; / * ngjyrën e sfondit * / display: block; noton: la; } . Allbuts një {height: 24px; width: 24px; display: block; noton: la; padding-djathtë: 10px;} . Buttons. Allbuts një div { kufitare: none; errësirë: 1,0; / * Opacity: 100% * / }   .. Buttons Allbuts a: rri në pritje div { kufitare: none; errësirë: 0,7; / * Opacity: 70% * / } . Buts24 { background: url (/ plugins/content/rusbuttons/set2-24.png) jo-përsëritje; width: 24px; Lartësia: 24px; noton: la; display: block; } # Ibuts2 {background-position:-24px 0px;} # Ibuts3 {background-position:-48px 0px;} # Ibuts4 {background-position:-72px 0px;} # Ibuts5 {background-position:-96px 0px;} # Ibuts6 {background-position:-120px 0px;} # Ibuts7 {background-position:-144px 0px;} # Ibuts8 {background-position:-168px 0px;} # Ibuts9 {background-position:-192px 0px;} div.butscopy {font-size: 8px; display: block; float: right; i qartë: la;} një div.butscopy {color: lightgray;} div.butscopy a: rri në pritje {color: gri;} Bazuar në materialet e viazalki.ru

Postime Related:
  1. booties

fiksohem, yo, beretë thur, beretë, yo