për thurje

 

Crocheting merr

Grep e merr i pari që i shoqërojnë një rreth.  Thur një zinxhir të sythe ajrit 3-4, closable lidh një kolonë në rrjet.  Ju mund sc thur, kolona me polunakidom, kolonat me yo si më poshtë:  Në serinë e ardhshme ne shtoni më rrallë, në shekullin e 5, pastaj 6. Grep merr merrrreshtit të mëparshëm, duke kontrolluar se kushtet nuk janë ulur, por nuk shkojnë flounces.

Nëse produkti nuk ka marrë një banesë, ju duhet të ndryshojë numrin e rritet në serinë (nëse pakësuar për të shtuar, nëse dhjetor zgjeruar).  Rreth thurimë janë dy mënyra në një spirale, ku çdo rresht pa probleme në tjetër, ose ri-fillojë çdo seri (metoda e parë është më i përshtatshëm).  Thurje rrethit për aq kohë sa ai është më i madh se diametri 23-26 cm thur pastaj disa rreshta (3-5 cm) të rritet pa

Dhe në fund të çdo zvogëlohet në kolonën 5, tre ose më shumë rreshta në një rresht në buzë të mbulimit ndeshjes beretë të kokës, duke kontrolluar për të marrë një rreth të përsosur.  Buzë të mund të lidhin beretë disa rreshtave të kolonave pa yo ose petals.  Beretë zbukuruar me petals dhe shirita saten  Parimi i thurje një beretë është pikërisht i njëjtë si zakonisht marrin, por me disa

lidh rreth me nje diameter prej 2-3 cm, ne kemi bërë një numër të fileto të rrjetit (sipas skemës st.s.n dy ce -st.s.n.). Pastaj përsëri model kryesore thur. 3-4 shoh përsëri përsëris disa rrjetit kundërfiletë. Thur pastaj si zakonisht.  Fileto neto nga ana e djathtë gjithashtu lidhet petals, fjongo saten ndërprerë nëpërmjet rrjetit vrima kundërfiletë. Buzë të beretë lidh petals me zgjedhjen e tyre.

Autor: Trinity, posaçërisht për Daisy-Club Bazuar në materialet e

merr, , thur me grep yo, yo