për thurje

 

Cilat metoda të thurje Beretat atje

Si të lidhin dhe për të marrë disa mjete për thurje Beretat janë atje? Por në fakt ka shumë mënyra të ndryshme për të thur hat këtë. Ju mund të thur merr pesë spokes,Ju mund të filloni me rim, si dhe nga lartë, ju mund të thur në drejtim tërthor, dhe ndër-grep gores.  Ne do të flasim rreth asaj se si të lidhin merr nga mënyrat më popullore.  Pra, rruga e parë.

Getting thur jonë merr lartë poshtë.  Së pari, ne mbledhjen e shtatë unazore, Edge dhënë dhe vazhdojnë të thur për të ardhshëm Skema : rreshtin e parë të thur - a yo me një lak para, dhe kështu deri në fund, serinë e dytë (si edhe të gjitha edhe) në mënyrë thur - provyazyvaem yo kaluar sythe pa krijuar zbukurime. Në radhën e tretë do të provyazyvat si i pari. Pas kësaj është e nevojshme për të ndarë të gjitha sythe në gjashtë wedges dhe të shënojë kufijtë e fije të kuqe.

Për të zgjeruar pykë gjatë pasuese thurje të bëni në yo një nga dy palët shënohen me një lak fije në këtë mënyrë: nëpërmjet një seri prej tre herë, dhe çdo tre rreshtat e gjashtë herë. Është e rëndësishme për të paguar vëmendjen për faktin se në fund të ardhmen ka qenë gjithmonë beretë banesë.  Kur rrezja arrin në fund të madhësisë të drejtë, provyazyvaem një tjetër 3-4 inç të rritet pa.

Filloni për të kryer zbritja e katër faza të numrit të formuar unazore, të barabartë me perimetrin e kokës. Pastaj, pesë inç gomë provyazyvaem.  Dhe si për të lidhur spokes merr numër të barabartë të wedges? Konsideroni Metoda e dytë e zakonshme e thurimë Beretat.  Merrni gjilpërë për numrin e wedges formuar (p.sh., pesë ose shtatë). Numri i sythe do të fitojë të drejtën për llogaritjen dhe thur thur para rreth Acc apo çamçakëz.

Pas kësaj, tetë inç model thur dhe i pëlqente të dhënë formën e dëshiruar merr bërë tepër.  Pastaj, gjashtë centimetra thur pa shtesa dhe pastaj do të vazhdojë të produkteve fund vyvyazyvaniyu (me rënie në tri doza të ndara).  Të gjithë duhet të tërheqë sythe mbetur një varg dhe braced mirë.  Next article: LAJME më popullore sot! Bazuar në materialet e

thurur, beretë beretë, yo, yo, skema