për thurje

 

Beretë thur

Perimetrin e kokës: 56-58 cm  Size: 24x120 cm  Ju do të duhet: • 300g përzierje (№ 156) fije Atelier Zitron trekking AQUARELL (75% poliamide leshi 25%, 420 m/100 g)  • bambu hala Profi № 2,5  • goditje № 3,5  Modelet e përdorur në thurje.  Sipërfaqja e para: ata të gradave - unazore fytyrë, rreshtave gajtan - unazore gajtan thur rrethore në rreshta vetëm të fytyrës.

Eraser 2 / 2: * K2, gajtan dy, të përsëritur nga *, në fund K2.  Elastike 3 / 3: * 3 gajtan, 3 fytyrës, të përsëritur nga *, në fund të përballet me 3.  Modeli bazë: 1 rresht: sc, 2 rreshti i dytë: kolona me yo. Çdo numër rrumbullakët për të filluar me 1 ose 3 sythe të ajrit-heqë në vend të 1 sc ose 1 kolonë me yo dhe të plotë një lidhje për të një kolonë e ajrit të zgjerimit të lak.  Përsëriteni 1 dhe 2 rreshtave.  Dendësia e thurje.

Sipërfaqja e para të spokes № 4, fije të dyfishtë: 18 unazore dhe 28 rreshtave = 10 x 10 cm  Elastike 3 / 3, spokes № 2,5: 30 unazore dhe 40 rreshtave = 10 x 10 cm  Thurje Beretave. Directions beretë me grep. thread thur me grep dyfishtë zinxhirin Lidhje e dy sythe ajrit dhe kravatë 5 sc në 1 ajrore loop.  Në radhën e ardhshme në çdo lak të rreshtit të mëparshëm, 2 kravatë kolona me yo yo = 12 me kolona.

Pastaj model bazë thurje, duke shtuar në mënyrë uniforme në çdo rresht të gjashtë shtylla. Kur diametër të një rrethi për të arritur 25.5 cm (varg = kolonën e fundit të rrumbullakët me yo), seri lidhin pa shtuar 1 sc dhe 1 rresht e shtyllave me yo për murin prapa.  Pastaj thur model bazë, uniforme zbritur në çdo rresht të gjashtë shtylla.  Kur diametri i rrethit të brendshëm do të arrijë 17 cm, pa pakësim lidhin 2 rreshta sc.

Zgjerimi i punës për të lidhur një seri e shtyllave me yo për muri para, që kryejnë në çdo lak 5 të rreshtit të mëparshëm, 2 kolona me yo.  Pastaj të lidhë një seri të Futjet më të pa sc dhe të përfundojë punën.  Qendisi shall.  Skema e thurje një shall.  Në spokes dial 92 dhe lak mes elastike thur shirit 3 / 3.  Në 120 cm nga buzë e radhim gjitha sythe janë të mbyllura.  Thurje dorashka.

Si të dorashka thur.  Për doreza e duhur për çorape hala № 3 dyfishtë lloj fije e hollë 32 lak dhe do ta lidhë një grup gome cm 6 2 / 2.  Shko tek hala çorape № 4 dhe thur thur fytyrës.  Në 7 cm nga çamçakëz me gjilpërë 1 për të transferuar në pin 2, 7 dhe llojin loop ato përsëri.

Pas rreth 15 cm nga çamçakëz për të kryer zbritje si vijon: lak e fundit dhe e parafundit e 1 dhe gjilpërë 3 thur së bashku përpara, në 1 dhe 2 sythe e hala 2 dhe 4 të bëjë hell ( 1 st off si para, një para dhe shtrirje atë mbi loop hequr).  Zbritja njëjta për të kryer disa herë në 4 dhe pastaj çdo rresht 2.  Kur final tetë unazore, tërheq sythe i fije të punës.

Për të lëvizur gishtit të hala çorape № 4 shtyrë gjashtë unazore, dial 6 sythe në anën e kundërt të vrimë dhe një lak në anët e vrimë = 14 unazore. Beretave thur merr5 cm para sipërfaqe Link të qetë, atëherë çdo rresht 2 për të kryer zbritje, siç përshkruhet më sipër. Kur mbetur gjashtë unazore, tërheq sythe i fije të punës.  Majtë dorashka pa gishta thur simetrike, dmth, loop për gishtit për të lënë në gjilpërë 4.

Ne kemi përdorur materiale nga revista "Little Diana", № shtator 2008 Bazuar në materialet e

merr skema e Beretave thurje, shtiza, modelet thurje, i tëri