për thurje

 

Beretë Skema thurje

Si të beretë me grep merrMadhësia e shall: Ju do të duhet: Sublime fije lesh kashmiri Merino Silk dk (75 leshi%, mëndafshi 20%, lesh kashmiri 5%, 116 m/50 g ) - 200 g e blu në beretë, 400 g për shall, një grup i çorape spokes 6 dhe 7, gjilpërë 4. Densiteti i thurimë14 n. x 19 rreshta në fije hala 2 Futjet më 7: 10 x 10 cm, 22 x 28 seri seksion vetme-filetuara hala 4 = 10 x 10cm. Gum 2 x 2: 2 persona alternativ. Neni 2 izn. § marrë Lloji i fije në 2 Futjet më të bukura çorape thurje hala 68 me radhë, thur 7 rreshta nga 2 x brinjë 2. 8 rresht: * thur 2 persona. paragrafi, shtoni 1 pika (= hendeku provyazyvayte midis dy unazore, i kthyer, përballen me viskoze) *, përsërisin *-* = 102 n. Ndrysho gjilpërë për të trashë dhe lidhja rresht 9: 3 izn. n., * thur 2 persona. paragrafi, shtoni 1 pikë, thur 3 persona. paragrafi, shtoni 1 pikë, thur 3 persona. paragrafi, shtoni 1 pikë dhe thur 3 persona. Neni 6 izn. n. *, të përsëritur *-* 5 herë, pas një numër i izn thur 3. seksionin mbi materialet shemyvyazaniya.com

Postime Related:
  1. thurimë
  2. qendisi swimwear
  3. booties

merr, gjilpërë loop, thurje