për thurje

 

Pinetok thurje

Thurimë pinetok - kjo është thurje e mia më të këndshme. Është e shpejtë, e lehtë dhe e bukur. Ju japin kënaqësi jo vetëm për fëmijë, por vetë nuk e di edhe kush më do të jenë të lumtur:) Kjo është koha kur ky fëmijë do të fillojë në disa vite për lodra thur, atëherë do të ketë gëzim dhe një fëmijë një. E pra, tani rreth booties. I përgatitur një përzgjedhje të booties, P elegante, në shtëpi për vajzat dhe djemtë. Të gjitha modelet janë përshkruar.

Nëse keni nevojë të thur (faqe është e 126) dhe e shkëlqyer e parë me prangat delikate. Pinetok klasike version, të cilat kombinojnë versione të ndryshme të matings janë ideale për raste të veçanta, sepse duken elegante por jo pretendime. Thurimë thurje pinetok pinetokme zgjatim në qendër është shumë e lehtë për të llogaritur. Kundërta ngjyra thekson bisht lehtësim e saj të mirë. me model le Tërheqës sentimentale lidhur me një vajzë të vogël.

Pattern plotësohet trim dhëmbëzuar buzë. Pantofla me buzë të një ngjyrë të kundërta është ideale për bebe, sepse ata janë të lehtë për veshin. Ata janë të ngrohtë dhe të butë, për shkak të lidhura fije fuzzy.     me yje. model i madh për fillestar knitters. Ju mund të lehtë menaxhimin dy vetë booties, dhe një motiv dekorativ.

Shoes me tassels duket amazing, duke u kryer në ngjyra të ndritshme të thjeshtë. Ata janë shumë të lehtë për të thur, kështu që modeli si mjeshtra rishtar. me zemrat dhe dantella prangat do të jetë interesante për knitters përvojë.     Lidhjet e kasetë do të ndihmojë për të mbajtur një kërcell të vogël. Kafshët janë të mëdha për të ecur bunnies tuaj dhe mbart pelushi. Related cuffs elastike dhe ekzekutuar me kujdes nga ana e sipërme do të jetë mirë për t'i mbajtur ata në këmbët e palodhur.

Postime Related:
  1. thurje kapele, merr

zbukurime, pinetok thur, booties, model