për thurje

 

Thurje hala pinetok

Thurimë hala për fëmijët nën 1 vit booties. Booties thur thurje të lehtë dhe të lehtë, madje edhe për fillestar. Kjo metodë e thurje hala pinetok shumë të lehta dhe detaje hapat. Pra, dashur mami dhe rrobaqepëse fillestar, ky version i pinetok thurje dy (2) spokes më të përshtatshme. Hala thurimë thurje pinetok pinetokTo thurimë pinetok. Dhe kështu, grep pinetok ne kemi nevojë për: - Dy (2) çdo fije ngjyrë, në këtë rast, rozë dhe vjollcë, - spokes zakonshme.

1) Ne mbledhjen spokes e 22 sythe e fije rozë (rreth për të marrë 9 cm e gjerë) dhe thur 62 rreshtave (rreth 14 cm) në syth llastik (nëse dëshironi ju mund të thur në St rr). 2) Pastaj afër tetë unazore, lidhin fije të purpurt dhe thur 63 unazore përballen me një numër, 64 numri i sythe gajtan, 65 seri unazore të fytyrës, 66 seri gajtan lak. 67 seri unazore të përballet me     68 seri unazore fytyrë, 69 seri unazore gajtan, 70 seri varen fytyrës.

4) Pra, alternative 4 rreshtave me ngjyra të ndryshme, ju duhet të merrni vija vjollce 8, 7 dhe vija trëndafili. 5) E fundit dhe qep radhë të parë. 7) kthehet në anën e majtë të booties dhe mbledhin në pjesën e shirita e fije nga të dyja anët nga pika 2 pikës 2. Rezultati ishte një goditje.     Sews një vijë të drejtë nga pika 2 në pikën 3 (cm 3-4). Dhe pjesa tjetër gjithashtu mbledhin (nga pika 3 në pikën 3) në fije dhe thembra vonuar u kthye.

8) Vetëm kryer booties thurje dytë. Booties këtu dhe të gatshëm! Këto booties mund të lidhin goditje për të bërë dantella dhe pompom.     Thur me kënaqësi në materialet hobi-rukodelie.ru

Postime Related:
  1. cap
  2. yo

booties, booties thurje, thurje pinetok, thurje, thur me grep