për thurje

 

Thurje hala pinetok

To thurimë pinetok ju do të duhet: • 80 cm e gjerë 11 mm fjongo saten.  Gomë.  Alternuar, K2, gajtan dy.  Sipërfaqja e para.

Seri fytyrës - loop para, rreshtave gajtan - gajtan lak, një seri të fytyrës rrethore thur.  Llastik çorapesh.  Rreshtave fytyrës dhe gajtan - varet fytyrës.  Përshkrimi i punës.  Thread ngjyra ngjyra konfeti dial 32 (36) unazore dhe përhapjen tyre në katër çorape hala.

Për të boot të ardhmen pinetok lidhin seri prej gjashtë të rrumbullakët në syth llastik çorapesh.  Pastaj thur thur para, me mes thembra-- fillim i një seri rrethore.  Në kulmin e majat e 6cm për të kryer një seri vrima rrethore me një rrip për të tërhequr (p.sh., thur * 2 STS përgjatë para, 1 yo, rep nga *).  Në të gjitha kravatë unazore për 1 seri rrethore plotësim, pastaj 8 thur fytyrës (9) lak e gjilpërës 1 dhe lak spokes W 2.

Pas kësaj kravatë për top vetëm në këto 10 (12) seri varet llastik çorapesh të drejtpërdrejtë dhe të anasjelltë, një total prej 5 fundit (6) sythe e gjilpërës 2 dhe 5 parë (6) unazore spokes e tretë, lak të tjera vendosur mënjanë.  Në 4 (5) cm e lartë për të filluar punë me shtiza në të gjitha sythe rreshtave rrethore të thur llastik çorapesh, dhe fillimi i një serie rrethore është tani në frontin e 10 (12) para loop.

Në serinë 1 të thurje rrethore në një foli 1 10 (12) në krye të loop, 2 vyvyazat 10 (12) gjilpërë STS nga buzë banding dhe i lidhin ato në vijim të shtyrë gjashtë unazore, vetëm 16 (18) unazore, të tretë për një foli të thur thembra e 10 e ardhshme (12) varet në një foli për 4 të lidhin mbetur 6 sythe dhe vyvyazat buzë banding prej 10 (12) unazore, me 16 (18) STS.  Në 9 (11) i rreshtave rrethore të unazore për të kryer zbritja më 1 dhe gjilpërat 3.

Për ta bërë këtë, para dy sythe në tela thur (hequr lak parë si fytyrë, një fytyrë dhe shtrirje atë mbi loop hequr) dhe thur fundit dy sythe së bashku përpara.  Këto zbritje përsëritet 3 (4) herë në në radhë 2 rrethore.  2 sythe të mbetet në gjilpërat e parë dhe të tretë.  Link ka një numër të rrethore gajtan, pastaj transferimi në një lak të 1 dhe gjilpërat 3 në gjilpërë 2 dhe 4.

18 mbetura (20) sythe dele dhe thur thur thur.  Dele fjongo saten në gjysmë, preu këshilla e saj sakte, të shtrihet nëpër një numër të gropave dhe kravatë një hark.  Kjo duket të jetë, booties gati!  Materiale të marra nga "revista Sabrina", № 6, 2007, «Foshnja". Bazuar në materialet e

Thurje, booties, thurje pinetok, yo