për thurje

 

Thurje hala pinetok

To thurimë pinetok Ju duhet: 25 gram e blu Foshnja fije Super (polyacryl 70%, 30% leshi, 107m/25g) hala drejtë № 2,5, 4 butonave. Llastik çorapesh: para dhe rreshtave gajtan - varet fytyrës. Vrimë për butonat: një për të mbyllur lak dhe në rreshtin tjetër mbi dial saj. Dendësia thurje shall 30 thur sythe dhe 64 rreshtave = 10h10sm. Thurimë spokes pinetok. Pjesa e parë e boot: Fito 17 unazore dhe thur thur llastik bordurë në mes.

Pas 22 rreshtat e inlaid buzë sythe lënë të hapur. PJESA Bootleg: Fito 36 unazore dhe thur thur llastik çorapesh në shirit në mes, ndërsa në rreshtin e 5-të, si edhe në rreshtin e 17, u terhequr çdo herë katër sythe nga ana e majtë, drejtuar nga një vrimë për butonat. Nëpërmjet 22 rreshtat e afërt inlaid buzë në buzë e majtë të tetë unazore për 11 unazore të ardhshëm të lidhin para llastik trashë, dhe pjesa e mbetur 17 sythe lënë të hapur.

Pas një seri prej 44 buzë mozaikut sythe lënë të hapur.     Përkthyer tani në 17 spokes pritje varet në anën e djathtë, krahun e djathtë të para të sythe 11 dial, të përkthyera në 11 spokes para varet, anën e majtë të përparme të sythe 11 dial dhe të transferohet në spokes e pjesës së në pritje të 17 unazore 1 loop = 67 boot . Në të gjitha varet 12 thur ryadoy në syth llastik çorapesh.

Tani, të dyja palët lënë të hapura për 28 unazore dhe 11 unazore në mes të lidhin vetëm llastik rr. Në të njëjtën kohë nga jashtë në fund të çdo lak provyazyvat rreshtin 11 nga baza e sythe ardhshme dembel së bashku përpara, në anën e brendshme në fund të çdo rresht për të kryer të thjeshtë hell (= hiqni loop 11-të të këmbës, pas para pritje lak thur dhe zgjerimi i saj me qira nëpërmjet loop).

Thur aq kohë sa të dyja palët nuk do të mbetet pezull për gjashtë sythe. Sythe të ngushtë. DY booties: të simetrike thur. KUVENDI: Run mbrapa shtresë dhe të lartë thembra.     Qep në buttons.

Përdorimi i materialeve të publikuara në revistën "Sabrina Foshnja", № 5 / 2010.

booties, pinetok thurje, thurje, . fustan