për thurje

 

Metoda e thurje hala pinetok

Metoda e thurje hala pinetok yo

Metoda e thurje hala pinetok që ta përdor, I really really like it, sepse për mendimin tim ai është i thjeshtë dhe të shpejtë (duhet të përmbushë të gjitha një qepje në asamblenë). Në përgjithësi, pinetok përshkrimin dha mua një herë nëna ime, por unë kam ndryshuar pak dhe filloi të thur rrugën e vet. Pra, për të marrë një pak fije leshi pinetok, gjysmë-leshi apo akrilik (I trazim akrilik, 350, 100g) spokes numrin 3 dhe numri 2.

Thur 2 hala (I përdorur një aidi qarkore si zakonisht). Ne mbledhjen e 35 unazore (33 Plate 2). 1 rresht: provyazyvaem fytyrës. Unazore Edge: xhiruar të parë, e fundit - të përballet provyazyvaem.

2 seri: Edge Metal, yo, 15 unazore fytyrës, yo, 3 sythe fytyrës, yo, 15 unazore fytyrës, yo, buzë metal. (= 39 unazore) 3 seri: të gjitha sythe - fytyrës (Plate - si zakonisht). Row 4: Edge Metal, yo, 16 unazore fytyrës, yo, 5 sythe fytyrës, yo, 16 unazore fytyrës, yo, buzë metal. (= 43 unazore) Row 5: të gjitha lak - fytyrës.

6Metoda e thurje hala thurje pinetok pinetok seri: Edge Metal, yo, 17 unazore fytyrës, yo, 7petel fytyrës, yo, 17 unazore fytyrës, yo, buzë metal. (= 47 unazore) 7 seri: të gjitha sythe - fytyrës. Tetë seri: Edge Metal, yo, 18 unazore fytyrës, yo, 9 sythe fytyrës, yo, 18 unazore fytyrës, yo, buzë metal. (Loop = 51) Row 9: Edge Metal, 25 unazore para, yo, 26 sythe fytyrë. Marrë 52 unazore. Dhe kështu, si një pykë të grumbullimit vyvyazyvayut. 10 20ryad - varet fytyrës (Plate - si zakonisht).

Ndarja gjitha sythe në 3 pjesë: 10 qepje në mes të lak dhe në 21 në të dyja anët (me shirit). 21 seri - Edge Metal, 20 unazore fytyrës, varet fytyrës 9, 2 unazore përgjatë para, thur për ta kthyer. 22ryad - 1 loop off e murit mbrapa, 8 sythe gajtan, gajtan 2 STS së bashku, thur të kthehet. 23ryad - 1 loop për të hequr mur përpara, 8 sythe fytyrës, 2 unazore përgjatë para, lidhja e një kthesë.

Metoda e thurje hala pinetok yo24 numri - 1 loop off e murit mbrapa, 8 sythe gajtan, gajtan 2 STS së bashku, thur të kthehet. 25-36 rreshtave - alternativ 23 dhe 24 seri. 37ryad - 1petlyu hequr murin e para, 9 sythe fytyrës 12 varen fytyrës, buzë metalike (= 36 unazore). 38 seri - të gjithë sythe fytyrës (Plate si zakonisht). 39-58 varg - brinjë thur 1 * 1 (një alternative të fytyrës, një i brendshëm) dhe të mbyllë loop. Bootees qep (një shtresë për të lidhur këmbë, thembra dhe të pasme të kyçin e këmbës).

Rezinochki bëj. I kam booties një këmbë të vogël (9 cm e gjatë). Nëse keni nevojë për një masë më të madhe, ju mund të merrni një fije të trashë, ose të fitojë më shumë sythe ... Dhe për të përcaktuar madhësinë e përafërt, unë mendoj se kjo do të ndihmojë këtë pjatë: Origjinali i kësaj klase mjeshtri ju mund të gjeni. Bazuar në materialet e www.vsehobby.ruMetoda e thurje hala pinetok yo

Postime Related:
  1. rroba banje

pinetok thurje, yo, booties, yo