për thurje

 

Çorape me grep thurje booties

Hala çorape 3 (5 spokes), pambuku ose leshi  Dial në dy spokes 40 unazore, të ngushtë e tyre në rrjet, për të shpërndarë në 4 hala (10 STS në secilën prej spokes). Thur 7 cm K1 elastike: 1izn në një rreth, rreth 22 rreshta. Duke punuar në një gjilpërë thurje për të ecur më tej 4 unazore me hala 2, mori 14 unazore, 26 e mbetura duhet të shtyhen apo më shumë dhe lënë ata në tre gjilpëra, ose transferimin e tyre për të hala tjera rrethore (dhe linjë) ose pin thurimë.

Më 14 thur thur varet para 18 rreshta.  Një pjesën e sipërme të këmbës.  Vota në anët e booties lidhur sapo lartë në 10 qepje dhe të vënë në veprim sythet mbetur, shpërndarjen e tyre në hala si vijon: a foli në 14 sythe parë (gishtin), e dytë dhe të katërt të 16 unazore (ana laterale), e treta a foli 14 unazore (thembra). Totali i 60 sythe.

Thur 9 rreshta llastik i trashë në një rreth (alternuara rreshtave dhe rreshtave të para sythe gajtan). Më në fund, provyazyvaem dhjetë rreshtin së bashku para dy dhe e fundit dy sythe mbi gjilpërat e parë dhe të tretë (gishtin dhe thembra).  Mbeten: 12 STS në një zëdhënës (gishtin), STS 16 në dy spokes (majtas), 12 STS më 3 spokes (thembra) dhe 16 sythe në 4 spokes (ana e djathtë). Një total prej 56 sythe.

Përkohsisht të unazore otlozhitvse, sythe mbi 12 pjesën e mesme (gishtin) dhe thur ata nga vetëm.  Thur thur para, në fund të çdo rresht e lak e fundit të provyazyvaem këmbë së bashku me lak e ardhshme të numrit të në pritje, është marrë nga e majta dhe të djathtë. Kur të gjithë sythe janë të thur pjesë anë, afër lak dhe çorapë lak thembra, qep buzë të një syth punuar me shtiza.

Pjesë e lartë e një gome bende mund të bëj rrethore nga jashtë, dhe në fund, ku gomë mbaron, rrëshqitje tesemochku raundin e hollë apo fjongo.  Booties e dytë përshtaten në të njëjtën mënyrë. Bazuar në materialet e www.babyblog.ru

Postime Related:
  1. fëmijëve thurur merr

, loop booties, rroba