për thurje

 

Pinetok thurje thur me grep

Do të duhet: një goditje № 1,6, rruaza për bizhuteri në dy ngjyra, përfundoi rozetë e fjongo, fjongo për fillesë në kyçin e këmbës booties thurje Përshkrimi Për përdorim Skema, më poshtë. KUJDES! Në varësi të përbërjes së numrit fije e shtyllave në thur mund të ndryshojnë.     Ngjyra kryesore e vargut dial prej 10 unazore ajrore përreth për të lidhur një madhësi të barabartë me gjatësinë e këmbë (në një kampion prej 8 cm, 5-6 rreshtave rreth zinxhir).

Shenjat për një seri përfundimtar të ovale e tani është e nevojshme që të thur dy rreshta më shumë: 1 rresht polustolbikami thur asnjë yo pa të rritet, dhe seri 2 edhe polustolbikami pa yo nga rreshtin e fundit të ovale, por u kthye në polustolbikami e mëparshme rreth 90 gradë (që është thur në një mur të ndryshme të lak ovale e seri e fundit). Thur pastaj pa të rritet 2-2.5 cm sc. Thurimë grep zbukurime pinetokGet këmbë murin pinetok.

Turrë rezulton e mendore ndajnë në gjysmë - para dhe thembra. Forefoot përshtaten bare me yo në dy ose tre rreshta (në varësi të thread), ajo duhet të jetë paralel me këmbë. Kjo është, ne duhet të lidhin gjysmë-ovale e shtyllave c yo në muret e këmbë, por nga skajet drejt qendrës.

Pra, ne fillojmë të sc thur në mur mes këmbë përgjatë kontur i ovale të ardhshëm në mes të murit e këmbë, duke mos harruar të grumbullimit (parat booties) për të bërë zbritje, poluovalu përkatëse. Turn thurje dhe thur në drejtim të kundërt në radhën e ardhshme, dhe mos harroni të bëni zbritje.

Kur gjysmë-ovale ka arritur madhësinë e dëshiruar, ju duhet të qep apo kravatë me lidh bare bare anën e gabuar yo me seri të fundit, lidhur me stolobik e parë me të fundit, e dyta me parafundit, etj Për bukuri, një seri mund të jetë përpara provyazyvat dantella, të alternuara me kolona e yo dhe ajrit sythe.

Thembra e stolbikamis përshtaten këmbë yo në katër rreshtave. Në muret e thembra në çdo kolonë me petlyuprovyazat yo, si dhe për të lidhur pjesën e përparme të këmbës, thur në dy kolona me yo nga secili ekstreme në një seri të kolonës me yo forefoot, kolona lidh për t'i dhënë fund një seri. Next thur-date informacion rresht, bare provyazyvaya me sythe në yo çuditshme të rreshtit të mëparshëm, dhe në mes tyre provyazyvat loop ajrit.

Rresht ardhshëm shtyllat thur me yo në çdo lak të rreshtit të mëparshëm. Në radhën e katërt, i lidhur drejtuar në buzë të raportit: sc, kaloni 2 STS, 5 kolona me yo në një lak, dy sythe janë lënë jashtë.

Dekorimi. Ngjyra kryesore të sythe e një numri të thembra zbukurime raport vyvyazat kreshtë me: kolona me yo, humbas dy sythe, e lak më tej në pesë shtylla me dy yo alternuar një lak ajrore, dy sythe janë lënë jashtë. Kontrasti thread kravatë kreshtë sc, provyazyvaya mes të gjithë shtyllave me një yo sc nën lak të rreshtit të mëparshëm (shih diagramin për tuba). Për kreshtë rreth këmbët e një fije të kundërta thur çdo bar që lidh (thur rreth ovale), thur 5 sc.     Qep në beads frills kundërta, gjysmë-ovale rruaza zbukuro para këmbë, qep rosettes bërë leckë, ose lule të lidhura të pavarur në mes të gjysmë-ovale të forefoot. Përmes një seri diapozitivësh thembra delikate fjongo, e cila do ta lidhë booties (mostrave nuk janë të përfaqësuara) në lëndën e

yo, delikate, fiksohem, yo, booties, skema