për thurje

 

Pinetok thurje

To pinetok thur fije të kërkojë 30-50 g multi-ngjyra. Colors marr të ndritshme. Për këtë punë të përshtaten mbetet prej leshi ose fije pambuku pjesa më e madhe. Booties thurur në dy shiringat 3 mm në syth llastik (çdo rresht është thurur sythe të fytyrës).  Thurje të dhënat pinetok përdorur tre ngjyra e fije rëndë në katër përveç: blu, të bardhë dhe bruz.

Llogaritjet janë dhënë në dimensionin e 10. Nëse keni nevojë për një madhësi më të madhe, të shtoni në këto kalkulime, disa sythe (4, 6, 8, etj).  Thembra e parë shënoj.  Dial lak 41 dhe do ta lidhë dy seri.

21 Qendror rr lak të shënojë një ngjyrë fije të rëndësishme. Në rreshtat e tretë, e pestë dhe të shtatë të bëjnë një shtesë e lak qendrore, e dyta pas saj. Në rreshtave edhe-numëruar yo provyazyvayte lartë para, kështu që nuk kishte asnjë rrjetë peshkimi lëshime.  Duke lidhur thread vetëm pinetok blu të errët, thurje, lloji fije në bruz.

Vyvyazyvayte anët si më poshtë: thur katër radhë thread bruz, dy të bardhë, katër rreshtave mbrapa dhe dy rreshta e blu bruz me fije ngjyrë blu të errët. Sock Next vyvyazyvayte. Për ta bërë këtë, ndajnë lak në tri pjesë. Për pjesët anësore të 19 unazore, pjesa qendrore e nëntë sythe.  Tie një anë lak 19 dhe 8, loop qendrore. Loop nëntë thur së bashku me lak e parë e në anën tjetër të lak para në fund.  Turn thurje.

Lidhja unazore tetë fytyrës, nëntë dhe një lak e parë së bashku në anën e mbuluar me tegela. Turn thurje. Tie pjesën e qendrës, çdo provyazyvaya kohë në fund të seri në të dy sythe së bashku (një lak dhe një pjesë qendrore të loop lateral). Kur në palët mbeten në 10 qepje, çorape thur janë përfunduar.

Next thur tetë rreshta mbi 29-vjeçar sythe.  Në rreshtin e nëntë, të bëjë vrima për laces, provyazyvaya e dy sythe së bashku përpara dhe duke e bërë një yo. Ndarje në mes vrima është 4,3 sythe. Thur se tre rreshtat e thread të errët blu, dy rreshtat e bardhë dhe dy rreshta i rrugës bruz.

Next thread thur rresht bruz është: 1 para, 1 yo, të përsëritur për t'i dhënë fund. Në një numër të gajtan yo provyazyvayte fytyrës më poshtë për të formuar zbukurime. Finish thurje dy rreshta i rrugës ngjyrë blu të errët.  Mbylle loop pa shtrënguese.  Qep të gatshëm për të thur damar booties vertikale në anën e përparme.

From sveyte dantella ngjyra thread, prodernite atë në vrima në booties. Më vete të bëjë pompoms dhe atyre të bashkëngjitni skajet e shoelaces. Për thurimë këto fije të duhet pinetok Sandens SISU (80 leshi%, poliamide 20%, 160 m/50g) në lule 50g rozë dhe të errët-vjollcë, hala 2,5 dhe 3,4 pëlhurë serechka (2 more dhe 2 më pak), 2 butona për faqen tuaj.  Densiteti i thurje: 27 x 38 varet seri në sipërfaqe e lëmuar e hala trasha = 10 x 10cm.

Filloni të thur këto booties me thembra: shkruani hala trashë rozë fije 17-19-21 unazore dhe gjithmonë thur në syth llastik çorapesh. Shto një seri të tretë në të dy anët e brendshme të lak për 1 si më poshtë: në intervalin midis dy sythe provyazyvayte  , Duke u kthyer fije e hollë e ndërmjetme.  Futjet më të përsëritur çdo 2-nd rresht 2 herë më shumë = 23-25-27 n. thur Pastaj pa Futjet 12/10/14 seri dhe nga ana e poshtë mbi numrin e ardhshëm në të dy anët e një lak.

Më shumë herë përsëritet 2 zbritja çdo rresht 2 = 17-19-21 krye n. Pastaj thur, duke shtuar vetëm buzë të drejtën e produktit varet 7-7-8 në thembra. 0-2-2 thur seri. Pastaj shtoni produktin në të majtë në anën e brendshme e një lak çdo seri 2 7 herë n. = 31-33-36  Kujdes!

Mbyll me 13-15-17-m rreshta për produktin e duhur në një herë për pjesën e lartë 15-16-17.  Pastaj, duke filluar nga 21-23-25 ​​rresht, thur skajit të majtë të nenit 15-16-17 te brenda dy sythe e dy sythe së bashku çdo fytyrë e serisë 2 7 herë.  Tjetra, shtoni numrin 22-24-28-D në seksionin e duhur 15-16-17 35-39-45 Kur rreshtave thur, pranë seksionit të mbetur 17-19-21  Kuvendi: Hiq skajin e sipërm të një fije ngjyrë vjollcë të errëta të hala delikate § 38-40-44 dhe para thur thur 8 rreshtave. Mbylle loop.

Qep në zemër të madhe dhe booties nasheyte në atë pak. Qep butonin e lartë në zemër. Run mbrapa shtresë dhe këmbë booties thur. Tie booties e dytë të tilla.  Pinetok thurje nevojë për 30-50 gram një fije e hollë akrilik e blu-jeshile ngjyra.  Booties grep 2.

Stop: Skema thur në Fig. 4 dhe pastaj të drejtuar 3 faqe semistable. s / n.  Toe: thur 7 STS 3p qendrore. i Artit. s / n, dhe qep.  Tie të gjithë nënseksionin 3 faqe model në bazë të skemës dhe të përfundojë thurje.  Booties dytë thur gjithashtu.  Llojet e unazore: Air Loop (VA Për të thur me grep zbukurime pinetokn)  : Në nenin lloj fiksohem, hedhin atë në temë dhe të shtrihet nëpërmjet n.  Sc (v. 6 / n)  : Hook vënë në zinxhirë apo pjesë të f. ulët dhe vizatoni një paragraf i ri, kap fije dhe thur 2 STS në goditje në të njëjtën kohë.

Style me yo (v. s / n)  : Për të bërë yo goditje, shkruani atë në pjesën e zinxhirit dhe të tërheqë një paragraf i ri paragrafi 3 në grep thur palë në 2 orë.  Polustolbik me yo (polust. s / n)  : A yo goditje në, tip goditje në pjesën e zinxhirit dhe të tërheqë një paragraf i ri paragrafi 3 në grep thur në një të shkojnë.  Kolona e lidh (soed. qind.)  : Lloji Hook në zinxhirin pika, kap një fije dhe shtrirje atë nga seksioni dhe nënseksioni e zinxhirit në grep.  1 p.: Art. s / n,

2 p-të:. * 1 në ndihmë. i Artit. njerëzit., një lehtësim. i Artit. izn .*, të përsëritur deri në fund të f.;  E treta p.: * 1 në ndihmë. i Artit. izn., një lehtësim. i Artit. Personat .*, të përsëritur deri në fund të f. Gjithmonë përsëritni f. 2 dhe 3.  Thurje pinetok përdoren 30-50 g fill akrilik ngjyra përzierje me 'flamme fjongo "saten në gjerësi prej 0.5 cm akuamarin dhe 2 lule.  Booties thur me grep 3.

Stop: booties lidh këmbë (. Shiqo figurën 6) dhe të kryej një f. i Artit. w / o dhe 1 f. i Artit. s / n.  Gishtin: gishtin e qendrore pinetok thur 7 STS për 4 f. dhe qep. Resume thurje të gjitha STS dhe ekzekutuar një f. i Artit. b / n, 1 f. i Artit. s / n, f. 2 embossed band gome, duke mbyllur çdo f. conn. i Artit. dhe të përfundojë thurje.  Booties dytë thur si.  Booties sipërme teh lidhur rrëshqitje fjongo saten.

Për të qep një pelerinë në një hark dhe lule.  Përshkrimi i llojeve të sythe mund të shihet në shembullin e thurje "pinetok blu-jeshile."  Thurje pinetok përdoren 30-50 g përzierje fill akrilik e mesme trashësi i verdhë i zbehtë saten fjongo të ndeshjes.  Booties grep 2 dhe 2.5.  Këmbë: booties këmbë të thur nga skema (. Shih Figurën 8), kur gjatësia e tij është 9 cm, të përfundojë thurje.

Me buzë të seksionit këmbë dhe bie në një shirit të lidhin lehtësim prej 2.5 cm, bashkëngjitur çdo f. conn. i Artit.  Toe: booties gishtin të nxjerrë në pah pjesën qendrore dhe thur 6 rr. b / n përpara dhe drejtime të kundërt, lidh conn. i Artit. me faqet anësore (shih Fig. 8). Në f. 10-m vazhdojnë thurje në një rreth të gjitha grup embossed n. gome. Link 5 cm dhe të përfundojë thurje.

Pinetok Cord: nga 1. Neni 5 i lidhjes neni. s / n, dhe ata së bashku të ngushtë, të drejtuar nga një zinxhir të. n. gjatësinë e nevojshme, duke i dhënë fund me një vyvyazav kurrizit të paragrafit 4 nga buzë e shekullit të 5. s / n, dhe mbylljen e tyre së bashku. Gati për të diapozitivësh kordonin nëpër vrima e modelit. Booties gati moisturize dhe do të lejojë që të thatë.  Përshkrimi i llojeve të sythe mund të shihet në shembullin e thurje "pinetok blu-jeshile." Bazuar në materialet e

booties, thurje pinetok, zbukurime, me grep