për thurje

 

Booties thur është një kënaqësi

Lindjen e një fëmije - një nga ngjarjet më të rëndësishme në jetën e grave. Që nga ajo është e lidhur dhe ëndrrat dhe shpresat. Kështu që ju doni të në ditët e para të jetës për të (apo të saj) kjo ishte vetëm më të mirë! Një nga një sërë problemesh shumë këpucë të parë për fëmijën tuaj - është zgjidhur lehtë.

Booties thur - një kënaqësi! Puna e shpejtë dhe shumë interesante: unë dua të pafund eksperimentojnë me modelet, ngjyra dhe dizajn, duke përdorur, qëndisje litarët, laces, etj Marr mbeturinat e vogël e të butë me ngjyrë të gjitha fijeve të leshit trashësi mesatare ose të veçanta të përziera, të dizajnuara për të sapolindur, dhe për punën. Ndryshe nga booties thur çorape për skemën e thjeshtuar.

Kjo është për shkak të madhësisë së tyre të vogël. Në këtë rast është më mirë të mos mbështeten në saktësinë e llogaritjet dhe primerkn të shpeshta. Shkruani spokes e 33 unazore (16 cm), i cili korrespondon me këmbë vëllimit të matur në kyçin e këmbës, dhe thur në model llastik çorapesh 14 rreshta (3 cm). Pastaj shkoni në çorapë thur dhe do ta lidhë një tjetër 4-6 rreshta.

Tani të ndarë në tri pjesë thurje banesë. Nëse ka një tjetër, shtoni atë në mes. Në një numër personal thur 11 sythe parë (djathtas laterale), atëherë 11 sythe pjesën e mesme. Ana ana thurje gajtan thur dhe lak mes. Për lehtësi në pjesë të djathtë dhe të majtë anën e lak për të hequr këmbët. Kthejeni përballen me punë.

Duke filluar nga rreshtin e ardhshëm në mes të loop vetëm. Gjatësia e Parts - Nga distanca në bazë të këmbëve gisht pak (rreth 5 cm). Vyvyazyvanie "dërçikth" finish anën gajtan. Në anën e përparme dhe nga qendra në anën e djathtë të varen nga buzë banding sythe "kallam" tip të çdo buzë metalike në një faktor përcaktues.

Thurimë kthehet në anën e kundërt dhe anën e djathtë të thur loop, para-reshoot tyre me këmbët në gjilpërë. Personat në vijim. disa thur në rendin e mëposhtëm: - varet djathtë. pjesë - varet, rekrutuar nga buzë banding "gjuhën" - lak e buzë banding "kallami" - seri e plotë provyazyvaya loop anën e majtë. pjesë e para-reshoot tyre me këmbët në gjilpërë. Në të gjitha sythe.

Go to llastik model 06,08 dhe rreshtave thur. Në secilin nga katër personat e mëposhtëm. Seri marr me vete një nga katër tabs në fillim dhe në fund të seri dhe dy sythe mbi "gjuhën". Nëse numri i mjediseve sythe. e çuditshme, provyazyvayte qendrore dhe fqinje të saj dy sythe së bashku. Në rast se edhe, në qendër, me dy të fortë të dy sythe së bashku. Punën e bërë gajtan e ardhshëm, dovyazav atë në mes. Pastaj oborvite thread.

Open thur loop nga qendra thur thur "loop loop." Pjesa tjetër e rrobave qep një shtresë vertikale. Në mënyrë të ngjashme, të bëjë të dytë booties. Bazuar në materialet e VSE-sama.ru

Postime Related:
  1. goditje

, skema e veshje, booties, model