për thurje

 

Booties Soft grep

Booties Soft thur (nga N. Svezhentseva, revista "Fshatare Grua" 6 / 1988) Materiali: jersey - 25-30 gram, ju mund të përdorni ndonjë ngjyrë ose kombinim i tyre. Booties janë të përbërë nga dy pjesë: kepuceve dhe këmbë. Ne fillim me këpucëve. Shkruani spokes e 72 unazore (duke përfshirë edhe 2 Edge), thur 6 rreshtave llastik rr (licencë booties Soft grep yodhe izn P. -.. Individët loop ) dhe 8 Series - çorape (licencë f. - individë loop izn f. -... izn loop).

Tani, të shpërndarë në sythe në tri pjesë: dy anët (për 28 unazore) dhe qendrore (14 unazore).     Ne vazhdojmë të sock thurje: thur në serinë personale të 28 sythe të drejtë sidewall 13 dhe pjesa qëndrore e, lak lak thur 14 e fundit me lak e parë të sidewall majtë. Puna, nga ana e brenda.

Tani: rresht gajtan të thur 13 unazore gajtan, dhe 14-të dhe 15-të provyazyvayte gajtan së bashku, në një numër të fytyrës - 13 unazore fytyrës, dhe sythe 14 dhe 15 së bashku përpara. Kjo vazhdoi deri në gjysmën e prejardhje anët vyvyazhite - në punë duhet të mbetet për 14 unazore. Numri i sythe të pjesës qendrore mbetet e pandryshuar. Thur 8 rreshtave në St rr.

Në nevojë personale të bëjnë ndonjë model delikate lidhëse për (grupe) që ju prodernite vrima në punë të hapura - kjo do të jetë vargjet.     Për ta bërë këtë, alternative seri unazore përgjatë gjithë 2 para dhe yo. Numri i gajtan të gjitha STS dhe yo provyazyvayte gajtan. 10-14 rreshtat e të përsëritur numrin e zbukurime. E fundit thur 6 rreshta në St rr, afër lak.

Sole thur në St rr. Ne mbledhjen e pesë sythe, provyazyvaem parë rresht fytyrës. Në fund të secilit prej katër seri është shtuar 2 STS, të punojnë për të marrë 13 STS. 20 rreshta thur drejtë, atëherë në fillim dhe në fund të seri fytyrës është shtuar një lak. Nëpërmjet varg para dhe të përsëritur të rritur thur 6 rreshtat në mënyrë të barabartë në 17 sythe.     Getting për të ulur në fillim të çdo rresht: 2 herë në një lak të vetme dhe 2 herë - në dy.

E fundit 5 sythe suksesion të ngushtë. Kuvendi: Details otutyuzhivaem, qep heqël, kombinojnë atë me goditje thembra obvyazyvaya në anën e përparme të shpëtoj. Në një numër të dantella ndërprerë vrima zbukurime apo shirita. Gjithashtu, booties thur dhe një të dytë.

Postime Related:
  1. Moda thurimë

delikate, booties, yo, yo