për thurje

 

Booties grep Këpucë e parë foshnjës

qendisi booties - kjo është e para foshnja këpucë bootiesqendisi booties - këpucë të parë fëmijën, i cili mbron këmbët e fëmijëve nga të ftohtë dhe të lëndimit. Ata janë një fazë kalimtare në mes të butë dhe të ashpër pantofla çorape. Edhe pse në treg sot ju mund të gjeni shumë opsione të ndryshme pinetok nga modelet e thjeshtë e triko, të ndërlikuara, si këpucë të vërtetë, thurje dhe pinetok grep nuk humb popullaritetin e saj.

Për një hapur-pune një mrekulli, e cila do të jetë një dhuratë e madhe për fëmijën e porsalindur, janë mjaft të aftë për të madje edhe mjeshtra rishtar. Ju doni duart tuaja për të bërë një booties me grep si një dhuratë apo ëndërr për të zotëruar thurje pinetok për fëmijën tuaj që nga fëmijëria mund të lë pas dore një unike dhe gjëra që të mbajë një pjesë të kujdesit tuaj dhe të dashurisë? Pastaj këtë seksion të faqes është për ju.

Këtu do të gjeni fotot e modeleve origjinale pinetok schema thurimë nivele të ndryshme të kompleksitetit, një përshkrim të detajuar të procesit dhe rekomandimet për zgjedhjen e materialit. Ju mund të bëni hala thurje ose pinetok grep në skemat e gatshme ose të përdorin zgjidhjet tona të propozuara për të zhvilluar modelet e tyre. Vetëm besimi imagjinatën tuaj dhe ju keni krijuar thur booties do të jetë një pjesë të vërtetë të artit. Bazuar në materialet e

Skema e thurje, pinetok thur me grep, booties, prej dantelle