për thurje

 

Booties fëmijë thurje

Sa kushton një fëmijë duhet të pinetok? Një palë nuk është e mjaftueshme, është patjetër, dy, too. Ne patëm pesë çifte, ndoshta. Një shkroi, mbi ujë ose supë tjetër të derdhur, shkeli në katin e lagësht, etj Prandaj, unë propozoj për të imponuar një spokes pinetok shumë fëmijë! Pas rukodelnichat nëna e saj gëzimin dhe fëmijë nuk ka pasur parasysh atë ngrohtë dhe të rehatshëm.     Mos harroni, ne ishim mësuar Pkak në shkollë thurje hala?

Ne u gjendën hunda e tyre dhe thonë se jeta është e juaj thur ne nuk jemi të dobishëm, ne mund të imagjinojmë ndonjë gjë për të blerë në dyqan. Një mësues durim vazhdoi të na mësojnë të thur dhe butë rrëshqiti revista si hala thurimë.

Më kujtohet se si puna mësimet e kemi filluar thurje hala modele të thjeshta, të tilla si thurje shalle i thjeshtë, pastaj çorape dhe pantofla, dhe madje edhe thurje rasmmatrivali skemë pinetok vajzë që kishin vëllezërit më të vegjël dhe motra, edukuar për fëmijën e tyre booties thurje ose thur me grep.     Por kishte diçka që unë u hutuar në artikullin e tij "?" Unë tashmë i tha se si të lidhin një këpucë të bukur për fëmijët tanë, por sot kam kërkuar për të ndarë me ju një tjetër mënyrë për të mating (shih foto).

Çuditërisht, një booties bukur thurje fëmijë mund të lidhë çdo mom rrobaqepëse. Më poshtë është një diagram të mbarështimit. . Ne mbledhjen 35 unazore dhe çorape thur thurje model, ndërsa ne të shtoni në të dy anët e tehut, pasi i pari dhe para fundit, dhe në të dy anët e qendrës së një lak. Futjet më të bëjë në çdo rresht të tjera 3 herë.     (Ndryshe ngjyra).

Rreshtin e parë thur gjitha varet fytyrës, në rreshtin e dytë të gjitha punim mbrapsht me shtiza. Radhën e tretë: K1, yo * 1, 2 persona së bashku .* thur për t'i dhënë fund. Radhën e katërt: gajtan të gjitha. Rresht pestë: të gjitha fytyrë. Rresht i gjashtë: gajtan të gjitha. Shko tek ngjyra origjinale dhe thur si më poshtë (7ryad): Bend buzë në gjysmën nëpër vrima dhe provyazyvaem së bashku një lak me gjilpërë dhe një lak përgjatë buzë para.     Dhe kështu me radhë deri në fund të Krai.

From 8-20 gamë të thur në syth llastik çorapesh, dmth sythe të fytyrës në të gjitha gradat, si në seri personale, dhe gajtan. . Për ta bërë këtë, thur 19 unazore, dhe pastaj të lënë ato hapur (dhe i fundit 19 paragrafi, shumë) dhe thur vetëm 9 sythe e mesme:. * 8 persona, një vizatim të thjeshtë, nga ana tjetër, gajtan 8 sythe dhe 2 bashku izn, Turn * përsëritur 8 herë. Pastaj thur fytyrës 9 unazore të mesëm, dhe 11P. mbetur në të majtë. Thur me gajtan thur Next rresht.     lidhëse për 2 persona. * 2 individë.

Megjithatë, 1 yo, 1 individët., * Përsëriteni për t'i dhënë fund, 2 persona. Next rresht gajtan të gjitha. Pastaj thur 10 rreshta në Shën st (numri i licencës të unazore në personale dhe izn. Mbuluar me tegela me rradhë), dhe të ardhshëm 6 rreshtat në syth llastik (ngjyrë të kundërta). Mbyllja gjitha unazore në një të shkojnë.

Gjithcka gati pinetok, qep, dantella dhe kalojnë nëpër të gëzojnë fëmijën tuaj. Megjithatë, ndërsa vetëm një     Menjëherë të vazhdojë të mating e dytë booties. - Bazuar në materialet e

pinetok thurje, thurje booties, yo, Listat thurje booties, yo