për thurje

 

Para thur shirt

Thurimë shirt goditje para

Materiale: 100 gram një dritë ngjyrë gri (Alypaka), 50 gram gri (pambuku me fije mëndafshi)  Spokes 4 mm. shul goditje për 3,5 mm lule  Dendësia thurje 19p.h25 f. = 10x10 cm  Eraser ardhura Board: rritje të bëhet vetëm pas dy sythe e fytyrës duke tërhequr në mes të unazore, gajtan provyazyvaya lak në murin e pasme kështu që nuk ka vrima janë formuar.

Dickey përshtaten rreth poshtë lartë.  Më 4 hala mm për të mbledhur një sërë seksion kryq-80 (në krye të elasticitetit).  Për të përfunduar rrethi thurje dhe thur në një numër të fytyrës, një numër i gajtan, një numër i varen fytyrës. "Pastaj, vazhdon të thur 2x3 brinjë. Kur puna arrin një lartësi prej 12 cm pas çdo unazore fytyrës për të shtuar në lak gajtan 1 = 96 n.  Rrethi brinjë thur e 2x4.

Gamë e mëposhtme të ri-drejtuar të fitojë për lak 1 gajtan pas fytyrës, të vazhdojë të 2x5 thur brinjë.  Pastaj kryejnë të fitojë në çdo rresht 4 4 herë, dhe në çdo rresht 6 dy herë. Lidhi në një lartësi prej 22 cm  Thur pastaj një numër të fytyrës, një numër i gajtan, një numër i varen fytyrës. Ngushtë e lirë - këtë pas çdo 12 sythe do yo. e cila është gjithashtu mbylljen e një numër të provyazyvat si një lak.  Buzë Kryuchkov detyrueshme.

3,5 mm grep pambuku-fije fije e hollë lidhin krye dhe në fund të para shirt: PRS në lak e parë. * 4 ce. kaloni, SSN lak në * përsëritur st tjetër nga * në *, duke i dhënë fund 4 n cool. dhe lidh kolonën e parë e varg PRS.  Lule: fije mëndafshi hlopokovo-link hollë zinxhirin e katër ce mbyllur në një kolonë rreth lidh.

1 rrumbullakët, PRS në rrjet. * 2 ce, PRS në * ring, të përsëritur nga * të * 6 herë. të plotë të dy ce dhe në pjesën e parë soed.stolbikov PRS vy. = 7 harqe e ce  Rrumbullakët 2. Një ce për shërim. PRS. 3 kolona me një yo 3, PRS në secilën prej 7 harqe, me PRS të parë ed.stolbik. Thurje në anën e gabuar të punës për të vazhduar.

Raundin e tretë. 1 pika për të rritet!. * CCH CCH në e parë të rreshtit të mëparshëm. 4 ce * Vazhdimi i thur nga * të * 7 herë. soje d.stolbik seri PRS parë.  Raundin 4.  1 pika për shërim. dhe i lidhin nën secilën harku: 1 ssn1 në litra, 5 shtyllat me 3 yo.. 1 l ..  Një SSN. Soed.stolbik seri PRS parë.

Kthehu tek fije e Alpaca.  Raundin e 5.  * 1 SSN në raundin e parë PRS të tretë. 5 litra. * Përsëriteni 7raz. soed.stolbik PRS parë.  Raundin e 6.

Ce për të hequr, atëherë në çdo hark: 1 PRS.  Një ce 7 me tri kolona yo. 1 litër. Një SSN. "Fundi soed.stolbik-të në varg PRS parë.  Raundin e 7. * 1 SSN në raundin e parë PRS 5. 5 litra. * Përsëriteni 7raz. soed.stolbik PRS parë.  8 rrumbullakët. ce për të hequr, atëherë në çdo hark: 1 PRS.

1 ce 7 shtyllat me tre yo. 1 l .. Një SSN. "Fundi soed.stolbik-të në varg PRS parë.  Prerë fije dhe qep.  Qep pin lule bashkangjitur para-shirt.

Cap,, beretë doreza kapele dhe shalle Drops_98 Bazuar në materialet e

fiksohem, një lule, një kapelë, kravatë një grup prej gome, merr, yo