për thurje

 

Thurje manishki20

thurimë manishki20 yoJu do të duhet: 75 gram Kid Silk fije, kpygovye spokes 5,5 mm (mishit të dhëmbëve) hala rrethore 6 mm. Dendësia: 15 x 21 numrin pika në St st në 2 temat e = 1010 cm rënia 1: thur fundit 2 STS bashku izn. në çdo udhë gajtan. Zvogëlimi 2: thur 2 STS bashku izn parë. në çdo udhë gajtan. Zvogëlimi 3: pas shënues për të hequr një artikull, si individë, K1, Shtrije atë në të gjithë pjesën e hequr para shënues dy së ​​bashku njerëz... Shtimi i kryer duke përdorur yo.

Në të kundërt provyazyvat rresht yo për kurrizin e lak. Dickey raundin e thur. Dial 210 n. 2 temat e fije në spokes 5. 5 mm. Një numër i individëve. thurimë manishki20 loopn, vazhdo gomë 2 persona. / 4 izn. Pas një 4 cm brinjë thur thur manishki20zbres 1 pikë për çdo punim mbrapsht me shtiza gomë udhë = 175 n. Vazhdo gomë 2 persona.

3 izn. Në 8 cm nga dial-në numrin zbres 1 pikë për çdo gomë udhë gajtan = 140 n. Vazhdo gomë 2 persona. 2 izn. Në 12 cm nga dial-në numër për të kaluar në spokes 6 mm.

Lits.p. thur rrethit, me uniforme dhjetor Pjesa 26 (2 provyazyvaya bashku persona. Çdo paragrafi 4 dhe 5) = 114 n. 2 Bashkangjit shënues në fillim të një rrethi dhe një pas 57 § vazhdojnë të punojnë në St rr. Pas 18 cm nga dial-në numrin 1 Dhj parë në të dy anët e secilit shënues = 110 n. Përsëriteni me 24 zbritje, 30 dhe 36 cm nga dial-në numrin 98 Në paragrafin = 42 cm uniforme shtuar 22 n. = 120 n. Kthehu për 5,5 mm spokes e dhe brinjë thur 2 persona. 2 izn. Në 48 cm nga fillimi i ngushtë lak për çamçakëz vizatim. Bazuar në materialet e knitka.ru

Postime Related:
  1. merr
  2. Moda thurimë

yo, loop, yo, elastike thur, thurje gjilpërë