për thurje

 

Thur me grep shirtpara

One size.  Thur me grep shirt-para ju do të duhet: 100g i fije eskimez, Vjenë 50 goditje 10 mm.  Thurje kapele ju do të duhet: gjilpërë rrethore 7 mm.  Dendësia thur këmishë para: 10 x 14 rreshta qepje në gjilpërat 9 mm në Shën st = 10x10 cm  Dendësia kapele thur: 12 x 10 sythe në afërsi të 9 spokes mm model "kokrra të kuqe" = 10 = 10 cm, 12 x 16 rreshta sythe mbi modelin hala rrethore 7 mm "brinjë" 10x10 cm =

trikotazh Dickey.  Si për të bërë pagesat: ndihma për të bërë me yo pas loop. Tie në anën e gabuar të yo murit mbrapa, se nuk ka vrimë. Merrni rritje tjetër të alternuar majtë dhe të djathtë e lak para.  Tie spokes nga poshtë lartë (nuk raundin).  Dial 43 STS mbi gjilpërat 9 mm (fije eskimez). Thur rreshtin e parë si më poshtë (nga e majta në të djathtë): * K1, gajtan 2 *, të përsëritur nga *-* dhe të përfundojë me një të fytyrës.

Kur arrin gjatësinë 12 cm, 2 gajtan tërë shtesat një më shumë (do të jetë 3 gajtan) (anën e përparme). E 57 unazore. Pas dy seri më shumë, të rritet në 4 = loop 71 gajtan.  Përsëriteni të fitojë gajtan lak në çdo rresht 4 3 herë = 113 STS.  Mbylle loop është i lirë, kur gjatësia bëhet 22 cm

Qep mbrapa.  Lidhur një goditje.  Tie në buzë të lidh 10 Vjenës temat mm (dy rreshta) si vijon: 1 kolonën me yo në lak e parë, * 2 loop ajrit, kaloni rreth 1 cm, 1 kolona me yo në * rr e ardhshme, të përsëritur nga *-* dhe të plotë dy sythe i zinxhirit dhe një polustolbikom me një kolonë yo yo të parë që nga fillimi i rrethit. A njëjtën kurvar më të lartë, por me një lak ajrore në mes të çdo kolonë me yo (në vend të dy).  Thurje hat.

Thurimë model "hilum" (më hala thurje rrethore).  * 1 seri-fytyrës raundin varet.  Raundi 2 seri unazore gajtan *.  Përsëriteni nga * që *.  Thurje model "Berry."  Kur ju thur këtë model në një rreth, shifra do të jenë brenda.

Rresht 1 rrethore: sythe gajtan.  Dy Numri rrethore: * 3 sythe e njëjtë: 1 front, 1 gabuar, K1, atëherë së bashku gajtan 3 *, * për të përsëritur nga *.  Tre rresht rrethore: sythe gajtan.  4 Numri rrethore: * 3 gajtan së bashku, të tre sythe e një: 1 front, 1 gabuar, K1, të përsëritur nga * për të *.  Me 60 STS në qarkoren e 7 gjilpërë eskimez mm fije, dhe thur 8 rreshtat e model rrethore "mbresë".

Link to një seri në Shën st dhe është shtuar uniforme 36 unazore (një total prej 96 unazore).  Shko tek spokes e 9 mm, për të shënuar fillimin e seri (= mesi mbrapa).  Vazhdo thurje model "kokrra të kuqe." Fillo një rresht të ri vetëm pas etiketë, kështu që modeli nuk është i shqetësuar.  Kur lidhin 12 cm, 2 rreshtave lidhin hilum, dhe zbres në rreshtin e parë të sythe 40 (nga 36 unazore).

Vazhdo model "kokrra të kuqe", nuk është e detyrojnë 16 cm  Link 2 rreshtave brinjë, më e ulët në rreshtin e parë të 36 unazore (20 sythe mbetur).  Vazhdo model "kokrra të kuqe", nuk është e detyrojnë 20 cm  Tani varet çdo gjë që thur dy së ​​bashku (10 qepje e mbetura).  Tear off thread dhe tërheq pjesën tjetër të lak. Qep.  Hiq cap, që është modeli më përpara.  Skema.

Përdorimi i materialeve të publikuara në revistën «ulet". Bazuar në materialet e

modelet e thurje, , hat thur me grep, fiksohem