për thurje

 

Para thur këmishën e veshje

Dickey është një pjesë e veshjeve është qepur apo të lidhur në gji mashkull ose femër bluza Dresses. Dickey shpesh qep dhe fëmijët e vegjël, të cilët thur ende nuk e di se si i saktë është.  Ju mund të lidheni spokes e këmishë para me duart e tyre në përshkrimin e bashkangjitur. Gjë është e thjeshtë për fillestar. Përshkrimi i hollësishëm i skemës do të zëvendësojë thurje para këmishë. Për thurimë 100 150 shirtfronts g kërkuar trashësi mesatare prej leshi, 8 butona ose zinxhir 20 cm në gjatësi.

Model para llastik apo boucle.  Çamçakëz dytë model 2: 2.  Boucle: 1 rreshti 1 lak para, një lak të mbuluar me tegela, në mënyrë për t'i dhënë fund;  2 seri unazore të fytyrës gajtan thur, seri tretë si 1,  etj

Ne shkruar një numër edhe më të sythe, që i korrespondon 16 cm dhe model thur parë, shtuar edhe një lak në fund të çdo rresht me një gjerësi prej 34 cm, atëherë 12 cm lidh direkt, pa fituar, lak mesatare 4 cm në gjilpërë portativ ndihmëse dhe në të dy anët e lak e majtë të vazhdojë të thur çdo anë më vete.

Në mes në të dy anët e lak ul e parë ulur në 3 loop dy herë, pastaj dy herë dhe 2 STS nga 2-3 herë në lak (të gjithë kohën duke kontrolluar model). Pastaj thur 3 cm direkt, pa zbritje.  Në të njëjtën kohë fillojnë zbritjeve për shpatullat shpat. Kjo është bërë si më poshtë: ndajë numrin e mbetura të sythe mbi gjilpërë 5, dhe pesë pritje tërheq secilën nga palët.

Prapa thur-shirt para, ashtu si më parë, vetëm qafën për të bërë shumë më pak.  Kur të keni mbaruar punë me shtiza, qep e drejta damar supe, atëherë ne të mbledhë të gjitha sythe mbi kapak gjilpërë, duke përfshirë edhe ato sythe që mbeten për të mbështetur spokes, dhe e lidhi me një gjerësi band elastike e 8-12 cm 02:02  Fund të fundit seri, nuk janë të kujdesshëm për të forcuar lak.

Me zinxhir e majtë apo me shumë file supe sewn lidhur shirtfronts gjithë rajonin, dhe në të majtën supe vyvyazyvaem tetë unazore për butonat.  Përshkrimi i hala thurje të marra nga të plotësuar shirt-front të lirë të revistës për një punëtor në vitin 1958.  Nëse ju ka pëlqyer këtë artikull dhe të lexoni faqen e tërë, abonuar për të marrë njoftimet e shënimeve të fundit në postë! Nënshkrimit të blog, ju do të merrni mesazhet e fundit nga allforfamily.ru më të shpejtë.

Vetëm shkruani në formën e regjistrimit tuaj e-mail: Bazuar në materialet e

për thurje, diagramet thur me grep, përshkrimin e rrobave thurje