për thurje

 

Manishkavorotnichok thurje

Grep, thurje, skema e thur me grep - pasigurt-jakë (thurje)  Dickey të fortë jakë, ju mund ta dy anë i trashë, që është, i tillë që para dhe pjesën e pasme ka të njëjtin model. Para fillimit të para thur këmishë, kravatë model dhe numërimin e sa unazore ju duhet të thirrni të fillojë thurje (shih faqe 6). Zogëz thur llastik çorapesh.

E para lak në fillim të çdo seri të xhiruar nga gjilpërë majta në të djathtë, jo provyazyvaya. Loop e fundit të çdo thur thur rresht gajtan. Llogaritja e unazore të bëjë përgjatë jakë.  Për shembull, një 1 cm - 2 loop. Gjatësia e 45 cm jakë Pra, 45X2 do të jetë 90 unazore. Dial (svobodno!) 90 unazore dhe thur në st rrip llastik prej 10-12 cm Pastaj ngushtë lak e pjesës qendrore të para shirt - 30 STS.

Për ta bërë këtë, thur nga fillimi i një seri unazore 30, 30 e ardhshme unazore dhe afër Shën mbetur dovyazhite për t'i dhënë fund. Pastaj të vazhdojë të thur në njërën anë e modelit para-shirt.  Duke lidhur një anë, afër lak. Pas kësaj krahun e dytë të përparme këmishë thur, si dhe i pari. Qep fustan këmishë-para, duke e kthyer buzë të sidewall në qendër.

Dele flaps në anët dhe i lidhin ato në frontin e punës, duke filluar nga fundi i jakë xhakete majtë, në anën e pasme dhe buzë fund të jakë xhakete e duhur.  Ujdisje në disa këmishë-para kolona të thur me grep thur pa yo temat e ngjyra të ndryshme (shih figurën). Tie qoshet e kolonën 3 jakë, pa yo në lak qendrore e kënd. Për të vishen me mëngë të gjata mund të jenë të lidhura me pranga.

Për ta bërë këtë, të matur perimetrin e sleeves ne dore dhe do ta lidhë dy fillesa, gjatësia e armëve qark të barabartë, dhe gjerësia-shirt-kular përpara.  Tie thread pranga me grep e një tjetër ngjyrë. Bazuar në materialet e

Skema e thurje, thurje, yo, me grep, thur me grep, yo