për thurje

 

Dickey i fije boucle

Dickey grup prej 2 pjesëve dhe qepi.  Dial 30 STS më hala 7 fije boucle dhe thur 2 rreshtave rr llastik çorapesh. Pastaj thur thur në lartësinë 22 cm para  Mbylle në supet e tre sythe në çdo anë dhe kjo do të matet me jakë. Thur 16 cm i gjatë brinjë 2x2 kular.  Mbylle loop lirë.  Lidhin pjesën e dytë, ne mund të kthehet në 2 copa dhe qep buttons.

Buzë fund e këmishë dhe kravatë para sc lidh, jo kontraktuese.  Kjo thur këmishën para në fund të kënd.  Madhësia e-shirt fronte, 50 cm e gjerë në shpatulla. dhe 30 cm nga këndvështrimi i prodhimit të përfunduar.  200 g i fije ngjyrë vjollcë të errëta dhe hala thurje 9.  Filloni nga këndi. Dial 4 sythe mbi spokes 9 dhe lidhen për grafiku.  Legjenda në një katror me një kryq - gajtan në fytyrë të punës  rrethit në sheshin - një front thur, yo, 1 para në lak të njëjtë.

Vijë horizontale - 3 sythe gajtan thur së bashku.  Kur puna arrin në 22 cm, 12 për të mbyllur loop qendrore.  kapak më 2 STS 2 herë. Kur puna arrin 30 cm nga qendra në supet dhe gjerësi prej 50 cm në supet, mbyllni të gjitha sythe.

Back është e përshtatshme, si dhe, por në një lartësi prej 28 cm në afërsi të qafës 20 unazore.  Qep dy pjesë dhe në buzë të gojës për të mbledhur 48 unazore, thur  2 rreshtat e thur llastik çorapesh, shtoni unazore në 52 unazore dhe të largët raundin e thur brinjë 3x3 në një lartësi prej 12-14 cm është shumë afër loop lirë. Bazuar në materialet e

loop, yo, yo, veshje, foli