për thurje

 

Dickey

Për të punuar do të marrë dy skeins e "Kalaja e Lily" (50 g - 350 metra e 60% - alpaca, 30% - leshi Merino, 10% - akrilik) spokes № 3 drejt dhe rrethore.  Në krye të dial drejtpërdrejta spokes 98 unazore, palosshme dy fillesa në të njëjtën kohë nga të dy mbështjellje. Brinjë thur K2, gajtan dy sythe.

Height - rreshtat 28-30, rreth 17 cm  Dhe thur fillojë me një lak para, pastaj gajtan 2, K2, dhe kështu për t'i dhënë fund. Mbaron rresht 2 gajtan, 1 para, 1 bordurë thur.  Pastaj e shpërndajnë lak si vijon: 1 buzë metalike, një pardesy me mëngë reglan loop, 10 fytyrës, 2 STS pardesy me mëngë reglan, para 10 qepje, 2 STS pardesy me mëngë reglan, dhe kështu me radhë deri në fund.

Në fund të një lak dhe një avantazh metalike pardesy me mëngë reglan.  Gjithsej 8 raglans rreshta.  4.1 varg.  Çdo e mesme 10 qepje në mes të linjave raglans dhe madje edhe veten e tyre raglans linjë thurur në syth llastik (lak para fytyrës dhe rreshtave gajtan). Veshje Dickeyraglans Odd linjat e fytyrës janë thurur sythe në para dhe sythe gajtan gajtan në seri. Në të dy anët e tyre para sythe shtuar në një lak.

Shtuar më unazore në rreshta të thurura gajtan fytyrës kaluar.  8.5 varg.  Çdo e mesme 10 qepje në mes të raglans linjave dhe linjat e çuditshme raglans thurur në syth llastik (lak para fytyrës dhe rreshtave gajtan). Edhe raglans linjat e fytyrës janë thurur sythe në para dhe sythe gajtan gajtan në seri. Në të dy anët e tyre para sythe shtuar në një lak.

Shtuar më unazore në rreshta të thurura gajtan fytyrës kaluar.  Përsëriteni rreshtave deri në gjatësinë e dëshiruar të produktit.  Në të njëjtën kohë  vazhdojë më hala rrethore. Rreshtat e fundit 3-4 janë thurur në syth llastik pa shtesa.

Nëse linja raglans nuk do të jetë tetë, katër, zogëz marrë në formën e katërkëndësh. Bazuar në materialet e

loop, lidhin një shirit veshje, , foli