për thurje

 

Pallto thurur

Qendisi veshje të sipërme të duket në turmën e artikujt e blerë është veçanërisht elegante. Deri në pranverë mund të jetë e lidhur me rrezet e tij pallto dhe nxjerr në mesin e miqve ose në para të të dashurit tuaj. Trikotazh është gjithmonë në modë dhe stil! Dhe ndërsa thurje pallto kërkon shpenzime të caktuara, ajo është e vlefshme!

Ne jemi të kënaqur që të ofrojnë lexuesit foli me përshkrimin në mënyrë specifike për të sulmuar pranverës kalendarik. Ne shpesh e gjejnë shprehjen thur spokes model i 2010 për të lira dhe ne jemi të kënaqur që të ofrojnë lexuesve tanë diagramet pa thurje e veshje të ndryshme. Kujdes! Tranzicionit në mes të ngjyrave është e formuar nga fije camoy. Devijimet nga modeli.

Model zbukurime: numri i sythe të shumta 12 + 1 * 2 krom.     Thur skema, të cilat janë individë të vetëm. faqe Në izn. faqe sythe thur e figura, yo izn. ose siç përcaktohet. Fillo me 1 rr buzë., Përsëriteni sythe loop raport në fund pas një raport dhe të kromit. Përsëriteni nga 1 në f. 28 Një çamçakëz: dy alternative izn, 2 persona.. Në çamçakëz * 2 izn .. 1 individët., Të përsëritur nga * izn 2.     Në izn. faqe sythe thur e figura.

Dendësia e thurje. Model zbukurime: 17 STS dhe 21 f. 10 x 10 cm: çamçakëz A dhe B: 25 f. = 10 cm Back: dial 111 (123) STS dhe kravatë një izn. faqe njerëz. (Ky f. Në llogaritjet e mëvonshme nuk janë të numëruara.)     Pastaj thur hapur-pune model.

A = 14,5 cm 30 f. (10,5 cm = 22 f.) Mozaiku i buzë për të mbyllur në të dyja anët e panelit anë të 1 x 1 më, pikë atëherë 11 x 1 për çdo 10-m f. = 87 (99) të pikës A të 71,5 cm p = 150. (68 cm p 142.) Mozaiku i rajonit të afërt me të dy palët për armholes, 1 x 3 STS, pastaj çdo 2-m f. 3 x 3 x 2 dhe 1 pikë = 63 (75) të nënseksionit Një 93,5 cm p = 196. mozaik buzë nga të dyja palët në afërsi të pjerrët supe 1 x 5 (7), etj, atëherë çdo 2 m f. 2 x 5 (7) dhe 1 x 6 n. Në të njëjtën kohë me uljen slants fillimi deri në supe afër neckline pjesën e mesme 13 dhe të dy palët për t'i dhënë fund veç e veç. Për raundin e neckline më afër skajit të brendshme të çdo 2-m f. 2 x 2 § Pas 96 cm 202 f. nga buzë e radhim gjitha sythe janë të mbyllura.

Majtas copë para: dial 45 (51) STS dhe kravatë një izn. faqe njerëz.     Pastaj model thur zbukurime, dhe për 38 madhësinë 42 lak fund arrow A dhe 1 st buzë. Pjerrët Side, shpatull pjerrët dhe vrimë e mëngës me të skajit të djathtë të kandidojë për mbrapa. Në kulmin e mbrapa të gjithë sythe janë të mbyllura. Copë e drejtë para: thur simetrike, me madhësi 38 42 për të filluar me 1 st buzë. dhe sythe e lak fund B. shigjetë pas raport dhe krom.

Hose: dial 63 (75) STS dhe kravatë një izn. faqe njerëz. Pastaj model thur zbukurime. Për të shtuar një qoshe në të dy anët, prej skajeve të mozaikut. 5 x 1 pikë për çdo 12-m f., duke përfshirë lak shtuar në model = 73 (85) të nënseksionit Një 32,5 cm = 68 p nga buzë e dial-në të nga të dyja palët në afërsi të sleeves laget 1 x 3 STS, atëherë në çdo 2-m f. 3 x 2. 5x 1 2 5x dhe 1 x $ i (1 HZ, 32.3 x1, 5h2i2hZ etj).

A = 46,5 cm 98 f. mozaik buzë për të mbyllur 19 e mbetur (23) të nënseksionit Kuvendit: kryejnë seams sup. Të thirrni një jakë në skajet para raftet direkt në seksionin 161 dhe n. neckline mbrapa 29 dhe nenit 351 në të gjitha ardhshëm thur. mënyrë: përveç .. § 160 pallton thur shtizaA çamçakëz, 29 n. 160 n. gum gum V. Dhe, duke e bërë atë simetrike, krom.

Pas 3 cm p = 8. nga fillimi për të formuar një jakë për të kryer në 29 n. Në çamçakëz Përveç kësaj, vyvyazyvaya e filaments tërthor për individët. Seksioni 1 individëve. kaloi:. më shumë se 3 cm p = 8. para se personi 5. në shteg. 6-m f. para 1 dhe 9 persona., një gjurmë. 6-m f. para personave të 4 dhe 6. në shteg. 4-m f. para personave të 2 dhe 8. dhe një gjurmë.

4-m f. - Para se personat 3 dhe 7.     Në 12 cm = 30 f. nga fillimi i jakë të flisnin duhet të jetë 360 n. Tani për të gjithë sythe brinjë thur A. Në 24 cm = 60 f. nga fillimi i jakë të mbyllur të gjitha unazore në figurën. Qep mëngë. Run seams anë dhe nyje çanta. Bazuar në materialet nga shtëpia-sweet.ru

Skema e thurje, thurje, thurje, thur elastike, delikate