për thurje

 

Pink thurur pallton

Pink thurur model pallto

Pink thur veshjet për vajzat Size: duhet: 250g trëndafili «Vernito" thread (250gr/280m) ( 50 leshi%, pambuku 50%), 4 të bardhë buttons zgjatur, një fjongo të ngushtë të kuq dhe ngjyrë kafe rrip të gjerë për lule, thurimë S thread depozituar është e thurur në 2 Futjet më të. Back: Dial 55 dhe loop thur një trashë Pearl (Skema I) W atëherë shohin një model në modelin P. Çdo rresht 15 në të dyja anët të marrë larg nga një lak i vetëm 2 herë.

Lidhja e 29cm, filloni zbritja për armholes: në çdo radhë të dytë, një herë në 4 unazore, një herë për tre dhe një të dyfishtë.     Puna edhe atëherë rënie. Lidhur vrimë e mëngës 13cm mbyllë të gjitha sythe. Para: Thirrje për 35 unazore, dhe si lidhja prapa. Unazore të brendshme kufitare (6 sythe) model Tie margaritar. Duke lidhur 39 cm, të filluar për të marrë jashtë lak qafë: në çdo rresht të tjera dy herë në gjashtë sythe.

2 cm punë të tjera madje edhe rënie. Mbylle loop. Mëngë: 35 unazore lidhja Tipi dhe modeli perla S pastaj të shohim modelin thur në modelin lidh 2 mëngë AP 5cm, fillojnë zbritje: në çdo rresht të dytë në të dy anët herë në 4 sythe, një herë në 3 dhe një herë me 2 unazore . Pjesa e mbetur prej 5 cm Puna madje edhe rënie. Duke lidhur mëngë në një rresht, afër 2 herë 2 loop, të ngushtë, dhe për të cilën loop.

Collar: qep të gjitha detajet, llojin e qafës thur 38 sythe dhe perla model Në çdo rresht të dytë në skajet dhe në mes është shtuar një lak.     Duke lidhur të gjitha 9 loop ngushtë cm. Finish: Të gjitha skajeve të lidhë një goditje në skemën e III. Qep në buttons. Flower Tie në Skemën e IV dhe dekoroj me shirita.

Rrip të ngushtë disa herë për të përfunduar rreth linjës, fix se nuk është përhapur, dhe të kalojë në mes të luleve. Përfundojë të gjerë fjongo çdo fletë. Bazuar në materialet e kniti.ru

Postime Related:
  1. Lodra qendisi
  2. Dresses grep

, model loop qark, hollë lule