për thurje

 

Pallto thurur për zonjat pak

Tendencat e modës të rritur të ketë një ndikim të rëndësishëm te fëmijët. Dhe vetëm designers menaxhuar dhe designers famshme të modës për të krijuar thur pallto mirë për vajzat dhe zonjat elegante, si zonjat të rinj të lë pas dore aktivitet të plotë në mënyra të vogla.  Dhe kjo është e kuptueshme: disa nga nënat të kualifikuar punëtorët nuk duan që jo vetëm të  Por princesha e tyre të vegjël dukeshin elegant, në modë dhe unike.

Duhet të theksohet se për të krijuar një gjë në modë, të njëjtën pallto, për shembull, nuk rreptësisht të ndjekë rekomandimet e modës, të mjaftueshme për të kapur idenë e tyre, dhe suksesi i thurje garantuar.  Kështu, pallto gjallë rozë për vajzë të vogël një alternativë e mirë për të sewn në një produkt fabrikë. Pallto thur për goditje të vogël zonjatme cilësi të lartë fije, e kombinuar me model origjinal do të bëjë një fashionistas fëmijë në këtë zonë.

Kjo do të kërkojë vetëm 200 g e poliestër fill akrilik përzierje rozë dhe 200 g të "bari", për të diversifikuar të produktit. Tetë butona dhe një goditje do të jetë element i fundit në listën e gjithçka që ju nevojitet. Përsa i përket të veçanta për pallto thurje, atëherë rotacion fill akrilik (4 rreshtave) me "bar" (2 seri), ne marrim kanavacë, origjinale në cilësi e saj, të cilën çdo i rritur ziliqar modës-grua.

Përveç kësaj për të duke përdorur fije të ndryshme, designers fëmijëve modës dashuri për të krijuar dhe të plotë pamje, pallto të vogla në dukje.  Kështu, duke marrë për shembull krijimin e një prej artistëve të rinj, nëse kjo është një disk fluturues apo një snowdrops pranverë, me software të përshtatur atë për thurje, por më shpesh të përdorura  të cilat tani janë mjaft të pranueshme.

Mesatarisht, një produkt i tillë merr 250 gramë fije ngjyra kryesore, dhe 30 g të fijeve të ngjyrave të ndryshme të trashësi njëjtë si kryesor, në varësi të foto të zgjedhura (rreth 7 hije). Ideja është e mrekullueshme, nuk është ajo?  Dhe të kuptojë se nuk është aq e vështirë.

Produkteve Well, designers lartë nuk janë harruar dhe pikturë njëngjyrëshe, e cila është veçanërisht e dukshme "mbushur" rrobaqepëse dorë apo një punë zoti e pajisjeve të veçanta, e cila përfshin dhe  . Hell, Orang, sythe të ndryshme interlocking të njëjtën madhësi jo më pak i favorshëm për të parë në veshjet e fëmijëve, të ndritshme se sa fotot. E njëjta gjë mund të thuhet në lidhje me modelet jacquard, e cila së bashku me thjeshtësinë e saj, gjithmonë deri dhe duke bërë thurje të paktën të rehatshme.

450 gram është e mjaftueshme për vetë-fije ngjyrë për të përfunduar këtë kryevepër, dhe çfarë të plotësojë të saj, përsëri them të njëjtën fantazi.  Përmbledhur, mund të themi se thurje është një mundësi e madhe që do të bëjë veshjet fëmijën tuaj është një. Elegant, në modë dhe të gjithanshëm  Vladimir kam nënë e re Linnik, 2011  . Të gjitha të drejtat e rezervuara.  Në rastin e përdorimit të plotë ose të pjesshme të materialeve nga vendi i një lidhje aktive në burim. Bazuar në materialet e

, thur me grep model, fiksohem