për thurje

 

Pallto të rehatshme thur

Pallto të rehatshme thurur thurje

Ky sezon, pallto përkatëse të kënaqur me tërheqjen e huaj vidom.V vjeshtë-dimër koleksionet, designers modës kanë sy-infektues pallto të thurura me një stil interesant dhe origjinalitet.  Në mbledhjen vjeshtë-dimrit amerikane Reese projektuesi Tracy paraqiti një model i pallto thurur kombinuar elegancën dhe prostatës, komoditet, dhe mbledhja e komfort.Palto Tracy Reese do të duket e madhe në qoftë se ju i vishni atë me një mëndafsh paguajnë, triko klasike trasha .

Mbledhjen e Gabbana modës famshme shtëpinë dolce përfshin pallto thurur zbukuruar me modele gjeometrike: dreri, snezhinkami.Odnako projektuesi Sonia Rykiel ka prezantuar modelin më romantike thur lyej me një dritë ngjyrë rozë dhe të përshkruajë undulating.  Çfarë një pallto të thurur zgjedhur?  Në koleksionet e paraqitura nga designers thjesht një përzgjedhje të madhe të mantelet thurur, ku çdo grua mund të zgjedhë saktësisht modelin që do të theksojë të gjitha dostoinstva.Palto e saj mund të blihen në dyqan ose kanë detyruar veten si të bardhë dhe gri me braids tsvet.Palto të mëdha ose që kanë disa lloj model etnike, shkurtohet ose zgjatet palto.No të gjitha të njëjta, nëse besimi është stilistët më popullore thurur pallton në stilin ushtarak. Qendisi shtresë është një prej veshjeve më të popullarizuar dhe të rehatshme që është e lehtë të theksoj unike tuaj dhe individualitet. Bazuar në materialet e

, model veshje, thurje