për thurje

 

Pallto të lehtë thurje

Easy thurje veshjet për vajzat të ngrohtë ditë pranverë.  P madhësia në një vajzë e 6 vjet.  Ju do të duhet: 600 g e blu fill Mondial Evolution (100 leshi%, 80 m/50 g) hala drejtë 5,5 dhe 6 dhe një krah ndihmëse të 5,5, 5 butonat.

Çamçakëz të dyfishtë: një fije të kundërta për të mbledhur gjysmën e unazore të kërkuara, f. 1: thread punës thur * 1 individë, 1 * yo, të përsëritur nga * të * f. 2 nd:.. * Njerëzit thur yo, hiqni një artikull si izn. provyazyvaya jo, thread para se të * të punës, të përsëritur nga * në *, të tretë, dhe e fundit, f.: * 1 individët, për të hequr një artikull si izn, një fije të para * pune, të përsëritur nga * në *, në pjesën e përfunduar.. kundërta fije për të shpërndarë.  Gum 1 / 1: 1 partive alternuara, 1 izn..  Sipërfaqe të lëmuar gabuar: njerëz. faqe izn. etj, izn. faqe njerëz. §

llastik çorapesh: persona. dhe izn. faqe njerëz. n.  Një gomë të veçanta (një numër edhe më të sythe): 1 f. Të gjithë personat 2 nd dhe të gjitha të mëvonshëm.. seri: * 1 individë, K1.. dyfishtë (1 persona. nga e mëparshme lak f. korrespondon me pika e parë në spokes majtë) *, * për të përsëritur nga *.  Spit (gjerësi 9 n.): një p-të 6 § kryq për të drejtën, 3. (Nga e majta 3 STS në aux Një foli e punës, 3 persona dhe loop thur me aux

Spokes persona....) njerëz, 2 dhe të gjithë madje edhe rreshtat:. të gjitha izn, 3, 5, 9 dhe 11 f. 9 persona, 7-të f. 3 persona, 6 n.... ndër të majtë (duke lënë 3 STS në Spokes aux para se të punës, tre persona dhe loop thur me aux persona spokes....) 13 p:. përsëritur raport me p 1.  Densiteti i thurje në syth llastik çorapesh: 18 STS dhe 28 f. = 10 x 10 cm  Back: 5.5 spokes në dial 77 STS dhe kravatë 4 f. Brinjë të dyfishtë dhe 4 f. Brinjë 1 / 1.

Next thurje thur 6 92 f. gjurmë. si vijon: 7 § izn. thur, * 9 n. kosë. Neni 9 izn. thur, të përsëritur * nga * të * 3 herë, 7 n. izn. saten, me lehtësi nga të dyja anët në çdo 18-m f. 5 x 1 n. Pastaj lidh p 16. gome speciale, 35 f. llastik çorapesh, me mbi 47 cm nga buzë e dial-në (nga të tretë llastik f.) për armholes pjerrët të zbresë nga të dyja anët e Shën 1 x 3 dhe pastaj çdo 2-m f. 7 x 1 pikë pas 60 mozaiku cm buzë shtyjë 57 mbetura §

pjesë Drejta e parë: 5,5 gjilpërë për të mbledhur 45 STS dhe çamçakëz barabartë, si për mbrapa.  Tjetra, gjashtë-foli 92 p thur. gjurmë. si më poshtë: 6 llastik çorapesh §, 5 n. izn. thur, * 9 n. kosë, 8 § izn. thur, 9 n. zhdrejtë, 7 n. izn. saten, me lehtësi në të majtë në çdo 18-m f. 5 x 1, nr 5 vrima në të njëjtën kohë për të kryer për butonat (1 width pikë) pas 3 STS e parë: i pari në 22 cm nga buzë e mozaikut, të tjera në intervale të 8 cm (22 p) ..

16 Tjetra lidhje f. gome speciale, 35 f. llastik çorapesh, me mbi 47 cm nga buzë e dial-në për të kryer vrimë e mëngës pjerrët majtas si për mbrapa, dhe mbi 54 cm nga buzë e dial-në (llastik çorapesh 23-m f.) të zvogëlojë neckline drejtë 1 x 6 f., 3 x 3, paragrafi, paragrafi 1 x 2 x 1 dhe 2, etj Pas 60 cm krah për shtyrjen e mbetur 11 n.  Majtas copë para: thur simetrike, pa vrima për butonat.  Mëngë në dial gjilpërës 43 § 5.5 dhe 4 kravatë f. Brinjë të dyfishtë dhe 10 f. Brinjë 1 / 1.

Next thurje thur 6 28 f. gjurmë. mënyrë, duke shtuar një uniforme 1-m f. 1 x 2, § § 9 zhdrejtë, 9 n. izn. thur, 9 n. zhdrejtë, 9 n. izn. thur, 9 n. kosë. Në të njëjtën kohë të shtuar për të dyja palët në çdo 8-m f. 4 x 1 n. Pastaj lidh p 28. llastik çorapesh, me një 17-m f. Llastik çorapesh sleeves thur për të lehtësuar laget të dy anët e 1 x 3 STS, pastaj çdo 2-m f. pas para 3 dhe e fundit 3 sythe para çdo 2-m f. 6 x 1 § Një 33 cm nga buzë e dial-në për të mbyllur 35 mbetura §

Kuvendit: kryejnë seams sup.  Hud për të mbledhur në raftet mbrapa qafën dhe të nenit 76 dhe 68 Lidhje f. llastik çorapesh, me 1 dhe 3 f.. mbaj në të dyja anët pas para 3 dhe e fundit 3-1 x 2 sythe etj dhe pastaj çdo 2-m f. 6 x 1 pikë pas 50 f. zbres nga të dy anët e 5 mesatarisht § § 1 x 1 dhe pastaj të përsëritur kjo zbritje në çdo 2-m f., një 68-m f. të shtyjë të gjithë lak. Shto një kapuç në gjysmë dhe të lidheni thur thur shtyrë loop. Run seams anë, seams e sleeves dhe qep sleeves, qep buttons. Bazuar në materialet e domihobby.ru

Postime Related:
  1. qendisi swimwear

    thurje, , veshje yo, yo, loop