për thurje

 

Thjeshtë në ekzekutimin e një pallto të punuar me shtiza

Një xhaketë të thjeshtë thurur në kryerjen e hala fije trazim përshtaten spokes e numrit 7, kështu që ju mund të lidhë atë shumë i shpejtë dhe të lehtë! Nivelin e vështirësisë: Fillestar. Thurje hala me një përshkrim të pallto. Ju do të duhet: 1150 (1250) g ​​verë të kuqe fill stof leshi me cirka (55 m/50 g), numri i gjilpërë 7 9 buttons. Llastik çorapesh: persona. dhe izn. faqe - Individët. § model Patentave.     F. 1 (P izn ..): * 1 individë, Për të hequr një seksion me një izn yo, K1...

2-D p. (F. Licenca): Hiq një pjesë nga yo si izn, * loop thur me yo BME-fuqi individëve, Për të hequr një seksion me një izn yo... E treta p.: * loop thur me yo me njerëz, Për të hequr një seksion me një izn yo, K1... Repeat 1 herë 1-st f. Dhe pastaj e përsërit në f. 2 dhe 3. Easy-to-performance vishen thurur palltonthurimë hala me një përshkrim të pallto. Densiteti i thurimë, modelin e patentës: 9.5 STS dhe p 26. = 10x10 cm thurje hala me një përshkrim të pallto.

Kthehu.     Dial 51 (55) STS dhe thur mes kromit. Model patentë.

A 56 cm nga buzë e dial-në afërsi të dy anët armholes 3 STS dhe në çdo 2-m f. 1 x 2 x 1 dhe 2, etj Në armholes lartësi 22 (24) cm nga lozhit-neckline për një mesatare prej 13 STS dhe të përfundojë të dy anët e seksionit, por në të njëjtën kohë të afërt me buzë të çelës automatik në 2-m f. 1, nr Njëkohësisht me fillimin e prerë fytin-ti në afërsi të pjerrët shpatullën në të dy anët dhe 3 STS në çdo 2-m f. 2 x 4 (5) Në kulmin e seksionit çelës automatik 2 cm të gjitha sythe duhet të zbritur. Thurje hala me një përshkrim të pallto. Djathtë raft.

Dial 31 (33) STS dhe BR-në mes të tregojnë krom. Model patentë, me bare fillojnë të thur me 8 § llastik detyrueshme. Në mes të zhvesh është bërë uniforme para pushimeve 6 vrimë për butonat (afër 2 STS në rresht pas tyre përsëri në dial.) Janë përmbushur në vrimë e mëngës majtë dhe të pjerrët shpatull, si në anën e pasme.

Në 72 cm nga buzë e bor-të shtyjë për të prerë në malin se gjysma-loop straps dhe të ngushtë në çdo shtëpi e 2-m f. 1 x 3 dhe 2 x 1 n. Në kulmin ju prerë 8 cm, sythe duhet të jetë i ka ulur-minuar. Thurje hala me një përshkrim të pallto. Majtas copë para: thur simetrike dhe pa vrima për butonat. Thurje hala me një përshkrim të pallto. Sleeves. Për të marrë 21 STS dhe thur mes kromit. Model patentë.

Për të shtuar një mëngë të pjerrët në të dyja anët në çdo shtëpi e 8-m f. 0 (3) x 1 pikë në çdo 10-m f. 3 (9) x 1 pikë në çdo 12-m f. 7 (0) x 1, nr Një 46 cm nga buzë e mozaikut për të mbyllur sleeves laget në të dyja anët dhe 3 STS në çdo 2-m f. 1x2, 8 x 1 x 2 dhe 2 merak n. derdhur mbi ju, 10 cm të ngushtë e mbetura të drejtë-shiesya loop. Thurje hala me një përshkrim të pallto. Grumbulluar. Kryen seams sup.

Për të lëvizur jakë në pllaka rrethore grimcë spirale varet në pritje dhe përveç kësaj të fitojë n. 41 Link 20 cm, me shirita lak të thur trashë platoch-gjatë, dhe pjesa e mbetur sythe patentë thur model. Pas 2, 8 dhe 18 cm për të drejtën për të kryer bar në një vrimë për butonat, pastaj për të mbyllur loop. Qep sleeves, pak priposadiv të laget. Run seams anë dhe nyje çanta.

Obmetat makinave për butonat. Qep në buttons.     Të gjitha seams janë otparit pak. Dhe kjo domosdoshmërisht një apel romantike për ju.

Thurimë hala me një përshkrim të pallto. Si të thur.Bazuar në materialet e

yo, yo, qark thurje veshje