për thurje

 

Spokes thurur pallton u ndez

Një zëdhënës veçantë elegant ndez. Ajo duket shumë më interesante se një shtresë e trashë leshi leckë. Ndërkohë, ajo është shumë e lehtë të përshtaten në pjesën e poshtme e pallto është e lidhur në të gjitha llastik e zakonshme. Ndërkohë, kjo shtresë duket interesante për shkak të sleeves rënie u ndez dhe pantallona të gjera të gjerë. Thurimë janë gratë në dispozicion edhe rishtar gjilpërë.

To: Ju do të duhet: 1500 fije ngjyrë bezhë g Merino 70 (98% Merino leshi, poliestër 2% dhe stilastik, 70 m/50 g), hala drejtë dhe rrethore, 7, 4 butonat e 50 mm diametër dhe 2 butona të mëdha Sipërfaqja e para: njerëzit. faqe njerëz. etj, izn. faqe izn. n.     Llastik çorapesh: persona. dhe izn. faqe -Personat. n. model shirita * 2 faqe njerëz. sipërfaqe të qetë, 2 f. Llastik çorapesh thur, të përsëritur nga *. Modeli Pearl: 1 P.: People 2 nd p.: Alternuar një izn, K1, Një izn plotë; p. tretë:...... Alternuar një izn, K1, A izn plotë ., 4 dhe 6-të f.: thur në model, f. 5-të: një palë alternuara, 1 izn, një person të plotë... Nga 1 tek P. 6 kryejnë një kohë, pastaj të përsëritur me e 3-të P. 6 Densiteti i thurimë.

model shirita: 14,5 dhe 26,5 § f. = 10 x 10 cm model perla: 15 STS dhe 24 f. = 10 x 10 cm llastik çorapesh: 14,5 dhe 28,5 § f. = 1010 cm Back: dial 109 dhe n. 1 kravatë izn. faqe njerëz. (Numri në llogaritjet e mëvonshme nuk janë të përfshira).     Pastaj, model thur shirita.

A 49 cm p = 130. nga buzë e dial-në për të kryer zbritja për të dhënë gjurmë të dëshiruar formë. si më poshtë:... Krom, * 2 persona, 2 f. thur së bashku persona, të përsëritur nga * 7 herë më shumë, dhe * 1 individë, persona 2 f. thur së bashku, të përsëritur nga * 13 herë më shumë dhe përsëri * 2 persona.. ., 2 STS thur së bashku persona., të përsëritur nga * 7 herë, K1. përjashtim. Seksioni = 79 në 50 cm p = 132. nga buzë e lidhin mozaikut 0,5 cm = 2, f. llastik çorapesh dhe pastaj të thur një model margaritar.     Në 3 cm p = 8. e thur llastik çorapesh për të mbyllur në të dy anët për armholes, 1 x 3 STS, pastaj çdo 2-m f. 2 x 2 dhe 1 x 1 pikë = 63 etj Pas 25 cm = 60 f. e thur llastik çorapesh për të mbyllur në të dy anët për shpatullat e pjerrët, 1 x 3 STS, pastaj çdo 2-m f. 1 x 3 dhe 3 x 4 në të njëjtën kohë me 1-m slants rënie në shpatull afër neckline mesatare prej 15 STS dhe të përfundojë të dyja palët veç e veç.

Për të mbyllur neckline rrumbullakuar në buzë e brendshme e çdo 2-m f. 1 xs 1 x2 1 x 1 dhe n. Në 28 cm = 68 f. e thur llastik çorapesh të gjitha sythe duhet të jenë të mbyllura. Pjesë e përparme Majtas: 68 score pika dhe do të kryejë harton alternative për mbrapa.

A 49 cm p = 130. nga buzë e dial-në për të kryer zbritja gjurmë. si më poshtë:... Krom, * 2 persona, 2 persona p. thur së bashku, të përsëritur nga *. 7 herë, * 1 individët., 2 STS thur së bashku persona., Të përsëritur nga * një * 6 herë, 13 njerëz. Përjashtim. = 53 § vrimë e mëngës nga e drejta për të kryer për kurrizin = 45 21,5 cm n. Le të p = 52. e thur llastik çorapesh pranë skajit të majtë të neckline për 1 x 16 STS, pastaj çdo 2-m f. 1 x 3, 3 x 2 x 1 dhe 2, kur pika 1 paragrafi zbritja e 12 para se të kromit. Sup pjerrët për të kryer me buzë të drejtën si për mbrapa.

Pjesë Drejta para: thur simetrike, me 22 vrima për butonat e ardhshme. si më poshtë:. Krom, 4 në model perla, 6 të ngushtë n. 4 në model perla, 6 par të mbyllur.     Lak i mbyllur ri-thirrni në shteg. faqe 1 dhe 2 vrima të vazhdojë deri në 7,5 cm = 18 f. e thur llastik çorapesh, 3 dhe 4 vrima, pas 16 f. Mëngë: 67 score pika dhe thur thur llastik çorapesh në. Pas 16 cm = 46 f. nga buzë e modelit perla mozaik të thur.

Pas 30 cm = 72 f. e thur llastik çorapesh për të mbyllur në të dy anët për të sleeves laget 1 x 3 STS, pastaj çdo 2-m f. 3 x 3 2 x 4 dhe 1 x 5 § Një 36 cm = 86 f. e thur llastik çorapesh për të mbyllur 17 mbetura § Build: nuk seams sup. Drejtpërdrejtë skajet e raftet dhe avantazh të drejtë të llojit etiketë neckline 130 dhe n. 1 kravatë izn. faqe njerëz. Pastaj afër lak e atyre. Midis sythe lloji shënuar në shiringat rrethore për neckline për një 79 STS jakë dhe thur thur llastik çorapesh në.

Pas 5 cm = 14 f. nga fillimi i jakë në mënyrë të barabartë dhjetor 5 STS dhe 7 cm = 20 f. 3 Dhj STS = 71 cm Neni 13 A = 38, f. nga fillimi i jakë për të shtuar në mënyrë të barabartë 3 STS të gjithë dhe 15 cm, p = 44. nga fillimi i 5 jakë § § A = 79 = 20 cm 58 f. nga fillimi i jakë të mbyllur të gjitha sythe. Kular përfundojë në gjysmë dhe qep brenda. Qep në buttons. Për të Stabilitetit qep skajet e shtesave të shtrëngoj shtrëngoj nën dhe butonat.

, model gjilpërë thurje, loop, veshje, thurje