për thurje

 

Spokes thurur pallton

Deri sa tre modele lehtësim shumë ekspresive të përfshirë në dekorimin e këtij modeli - një spokes thurur pallton. Nga të dhënat fillestare të ndërtimit të kapur syri prangat të gjerë, të thurura me veshjet kontraktues spokes shkopi fund dhe një jakë të madhe lidhur me gomë. Niveli i një modeli thurur: për knitters kualifikuar.

Ju do të duhet të spokes thur pallto: fitil fill SCHOELLER + Stahl "Wonderwool" (51% lesh, 49% polyacryl, 85 m/50 g) - 1000 g e një numri të bardhë, gjilpërë 7 dhe 8 rrethore numri hala 7 gjatësi prej 80 cm goditje № 6. Çamçakëz: dy alternative ballë tions, 2 gajtan. Llastik çorapesh: para dhe nga radhët e nanochnye - varen fytyrës. Sipërfaqja e para: seri fytyrës - loop para, rreshtave gajtan - sythe gajtan.

- Unazore Purl, rreshtave gajtan - varet fytyrës. Modeli A: A. thur në model numrat e tregojnë radhët e drejtë fytyrës së majtë - rreshtave gajtan. Në mungesë të rendit iznanoch JOQEVERITARE skemë unazore marrë një numër të schego mëparshme jashtë përsëri, sikur nga fije nanochnom thurje të mbajë për një, lak lak thur pjesa tjetër e foto.

Për të filluar me gjerësinë e lak para arrow 1, përsërisin-ryat = 6 raporti par mes dorë mi, sythe në fund pas shigjetë 2, resp. sipas mësimit.     Pas 12-të f. përsëritur me 1-ZAP 12 seri. Modeli B: thur në model B. numrat tregojnë seri të drejtë fytyrës. Në serinë e unazore gajtan thur në model.

Për të filluar me gjerësinë e lak para arrow 1, përsërisin-ryat raport = 10, § 1-m f. në mes të shigjetave, fund sythe pas shigjetë 2, resp. sipas udhëzimeve. Pas 24-th f. përsëritur-RIT një kohë nga seria 1 të 24-të. Bosh-Tye qelizat janë vetëm për qartësi schema, kur thurje model duhet të op-Katja. Modeli C: thur në model C. numrat tregojnë numrin e drejtë fytyrës seri në të majtë - rresht gajtan.

Për të filluar me gjerësinë e lak para arrow 1 për të përsëritur raporti midis n. = 7 shigjeta, sythe në fund pas shigjeta 2. Pas f. tretë rreshtave të përsëritur 2 dhe 3.     Densiteti i thurje: çamçakëz, hala № 7: 16 x 18 STS r. = 10 x 10 cm modeli Një zëdhënës № 8:13 p § x 22. = 10h10sm. Spokes modë thur pallto. Mbrapa.

Dial 78 STS në numrin gjilpërë 7, dhe grupi i thur elastike, me të-të veprojë në të kundërt e seri dhe pas bordurë me një sythe gajtan. Pas 16 cm = 29 f. nga numri fillestar i thur thur numrit të fytyrës grimca tjerr 8, me një 1-m f. uniforme dhjetor 14 n. = 64 n. Pas 2 f. i çamçakëz nuk p 6. planet-të sakta dhe 4p trashë. gajtan thur.

Vazhdo uzo, rum Dhe, ndërsa me buzë e majtë të një fund-3 STS pas shigjetë 2 dhe e fundit f. 13 cm 2 A = 29 f. Një model që nga fillimi për të përmbushur një numër të gajtan lyami gajtan loop, pastaj f. 6 mbuluar me tegela djalë Dew dhe 2 f. smoothness fytyrë, ndërkohë që në rreshtin e fundit zbres 1 pikë = 63 § vazhdojnë të punojnë në një model, me buzë e majtë të fortë ne-ed lënë në një nga nanochnuyu loop më të vogla. Nëpërmjet 29 cm = 48 f. Në fillim të një model të kënaqur 2 thread f. smoothness fytyrë dhe 6 f. nanochnoy të saten.

Në 1-m f. izna-nate sipërfaqe të qetë në të dy anët të ngushtë-ron për armholes më 3 STS, pastaj në çdo shtëpi e 2-m f. 1 herë në 2 STS 1 kohe dhe 1 st = 51 etj Pastaj uzo thur zgjedhën, rum, me një 1-m f. e pro-rëndë vyvyazat një lak kaluar çdo seksion A = 52 22 = 32 cm f. nga on-Chala armholes afër mesatares qafë 12 pikë dhe të dyja palët mbi vijnë veçmas. Për rrumbullakuar-prerë të afërt me buzë e brendshme e 2-m f. 5 § 1 herë në 2 cm = 4 f. nga fillimi për të mbyllur prerje OC-tavshiesya 15 shpatullën para.

Spokes Moda thur pallto. Majtë raft. Dial 38 STS në gjilpërë numrin 7 dhe elastike thur, pa marrëveshje me Makfaksin lak si në anën e pasme.     Che-ulur 16 cm = 29 f. nga seria e parë, po shkojnë në numrin 8 hala dhe thur njëjtin model e sekuencës, si në shpinë, me një 1-m f. pas çamçakëz në mënyrë të barabartë UBA-Vit 4 STS = 34 n. Një model me të drejtë-kënd buzë pas 2 STS e parë, të përsëritur ryat raport, për të përfunduar skemën. Në modelin e thur në skemën e mësipërme meson dhënë.

Skajit të djathtë të vrimë e mëngës për të kryer në të njëjtën lartësi si mbrapa, etj = 28 model rishpërndahen si vijon: pas shirit thur paragrafi 1 dhe nga 5 për të paragrafit 7, pas 1 drejtim, të kryer tre përfundojë raport pas shigjeta 2. Në 13 cm = 18 f. nga on-Chala armholes afër anën e majtë të qafës 7 STS, pastaj të rrumbullohem prerë në çdo 2-m f. 1 herë dhe 2 Shën 4 herë në një lak. Copë e drejtë para: thur shelfin simetrike majtë. Spokes modë thur pallto.

Sleeves. Dial 38 STS në gjilpërë numrin 7 dhe grupi i thur elastike, me të-të veprojë në të kundërt e seri dhe pas bordurë me një sythe gajtan.

Pas 16 cm = 29 f. nga numri fillestar i thur thur numrit të fytyrës grimca tjerr 8, me një 1-m f. uniforme 7 dhjetor Shën = 31 etj thur fustan pallto spokesPas 2 faqe i çamçakëz për të vazhduar një model të A. Për të shtuar një pjerrët në të dyja anët e një 7-m f. i çamçakëz në një artikull, pastaj 9 herë në çdo 6-m f. një tjetër 1 st = 51 etj Shtuar më varet përfshijnë një model të A. Pas 32 cm = 70 f. nga çamçakëz për të mbyllur në të dy anët e laget në 3 STS, mbi për-në çdo 2-m f. 1 herë, 2 pjesa, 13 herë 1 dhe 2 herë në 2 STS në rreshtin e ardhshme për mbylljen e mbetur 7 STS. Spokes modë thur pallto.

Kuvendit. Detaje mbi pin you-prerja, moisturize dhe të lënë të thatë.     Run seams. Në buzë të qafës të tipit të hala rrethore me anën e lartë e brendshme të produktit pika 108 dhe jakë elastike thur, me një 1-m f. pas bordurë të fillojë me një 2-iznanoch-unazore. Pas 18 cm për të mbyllur lak në vizatim.

Skajet para të raftet dhe një kravatë jakë goditje 1 f. i Artit. "b / n dhe rachim sha-d '= 1, f. i Artit. b / n, ekzekutuar nga e majta në të djathtë. Për litarët dekorative kthesë në 8 temat acc. gjatësi, përfundon të lidhin nyje, të prerë të shkurtra dhe qep çamçakëz më sipër, si në foto.

Faqet e sipërfaqes së mbuluar me tegela të qetë, pasi zgjedha elastike dhe para qëndisur në 4 temat e qepje të veçanta zigzag-ndryshme linjë në strip mes të sipërfaqes mbuluar me tegela të njëjtë në 4 Tema të qëndis 2 rreshtave të rehatshëm-ing prirur individuale stezh-ing, të përcaktuara në të kundërt ; drejtime të kundërta. Qep sg-Kava. Rrip të tipit Shiritin 10 STS në gjilpërë dhe numri i thur 7 trans-Belt 1 para dhe 1 iznanoch-ing. Pas 200 loop cm afër figura.

Kjo është e përkryer origjinal për fillim të pranverës. Skema e thurje hala pallto. Materialet www.sviterki.ru

Skema të veshjes thurje, , lidhin një shirit, një goditje, skemë