për thurje

 

Qendra thurje

Spokes thur pallto. Pallto thurur foli me një përshkrim të parë të ngrohtë që ju në të ftohtë vjeshtë. Për ujdisje një spokes thurur pallton përdorur rruaza. Size: 44 / 46 ju duhet. : 1400g pikturë njëngjyrëshe dhe pak i fije për qëndisje (100 leshi%), spokes drejtë 7, 8, 10 buttons, rruaza. Pallto thurur foli me një përshkrim.

Çamçakëz të dyfishtë: një fije të kundërta për të mbledhur gjysmën e pjesës së kërkuar të f. 1:. * Duke punuar fije të lidhin 1lits, 1nakid *, * për të përsëritur nga *. 2 f.:. * Njerëzit thur yo Për të tërhequr 1P. si izn jo. provyazyvaya, thread para se të * të punuar, për të përsëritur nga * *. Tretë dhe e fundit, f.:. * 1lits, Remove 1P. si izn., një fije të para * pune, të përsëritur nga * në *, në fije të përfunduar pjesën e kundërta për të shpërndarë.     Eraser: alternuar 1lits, 1izn..

Sipërfaqja e para: njerëzit. faqe personave, etj, në izn. faqe izn. n. modeli i sythe zgjatur: 1, P. 2, 4 dhe 6 të gjithë personat. Tretë p.:. 1lits * 1lits, 1 Pjesa e zgjatur (thur paragrafi 1 për personat spokes mbetur pa hequr atë, vendi thread para se të punës dhe të përfundojë rreth gishtit e majtë, e vënë thread e punës.. , thur pjesën e njëjtë të personave. shtrembëruar, 1 yo dhe zgjerimin e saj nga 2, vetëm atë pjesë që lidhen me spokes djathtë) *, të përsëritur nga * në *, 1lits. Dendësia e thurje: 12p. dhe 16R .= 1010 cm.

Back: mbi spokes 7 59p lloji. dhe 4p shok. Elastike dyfishtë dhe 6p. gomë. Pastaj thur 8 spokes persona. sipërfaqe të qetë, mbi inlaid 28cm nga buzë të lehtësisë me të dyja palët në çdo 12-m f. Zrazy në 1P. Anë buzë 60cm nga radhim për të shtuar në të dy anët e 1P kohës 1.     Nëpërmjet 70 cm nga buzë e dial-në armholes për bevels në të dy anët afër 1 herë 2n. dhe pastaj të zvogëlojë në çdo 2-m f. 15raz në 1P.

A 88cm nga buzë e dial-në për të mbyllur mbetur 21 copë § drejta përpara: më 7 38p spokes lloji. dhe 4p shok. Elastike dyfishtë, pastaj 6p. gomë provyazyvaya parë RFP. Elastike dyfishtë. Shko tek gjilpërat dhe thur 8 Sn. Elastike të dyfishtë, 7S. gome dhe 28P. njerëz. smoothness.     Pas 28cm nga buzë e radhim pakësojë majtë në çdo 12-m f. Zrazy në 1P. Anë buzë 60cm nga radhim majtë për të shtuar 1 herë në 1H.

Pas një mozaik të pjerrët teh 70 cm për herë të mbetur vrimë e mëngës 1 pranë 2n. dhe pastaj të marrë jashtë në të majtë të çdo 2-m f. 15raz në 1P. Pas 82sm nga radhim në buzë të fytin prerë të shtyjë 10s parë. dhe pastaj të marrë jashtë në të drejtën në çdo 2-m f. 5raz në 1P. Pas 88cm nga buzë për të mbyllur dial-në e mbetur 6N. Në të njëjtën kohë për të kryer 6 vrima për butonat (2p. personave së bashku., 1nakid) pas 5n parë., Parë në një lartësi prej 6 cm nga çamçakëz të ulëta, pjesa tjetër intervale 13P.

Majtas copë para: thur simetrike, pa vrima për butonat.     Mëngë të Hodgson dial gjilpërës 7. dhe 4p. Elastike dyfishtë dhe 8P. gomë. Shko tek gjilpërat dhe thur 8 persona. sipërfaqe të qetë, mbi inlaid 16cm nga buzë për të shtuar për të dyja palët në çdo 12-m f. 5raz në 1P. Nëpërmjet 52 cm nga buzë e dial-në për të mbyllur sleeves laget në të dyja anët nga koha 2n 1. dhe pastaj të zvogëlojë në çdo 2-m f. 15raz në 1P.

A 70 cm nga buzë për të mbyllur dial-në e mbetur 6N. Ndërtuar dhe mbaruar: të bëjë seams shpatull, qep sleeves, nuk seams e sleeves dhe seams anësore. Për jakë në spokes 7 rezultatin në qafën e 77p. dhe thur ardhshëm. si më poshtë: Sn. Elastike të dyfishtë, 7S. çamçakëz, 57p. modelin e shtriu, 7S. gome dhe Sn. Elastike dyfishtë.

7 cm Një 4p link. Depozituar thurje skemaelastike të dyfishtë dhe të mbyllë të gjitha n. Në këtë rast, në 1 dhe f. fundit. model i sythe e zgjatur të kandidojë në një vrimë si, vendosjen e tyre mbi ato të mëparshme. Për të rrip në spokes 7 13P lloji. dhe 4p shok. Brinjë të dyfishtë, të shkojnë në gjilpërë 8 dhe elastike thur, 2n provyazyvaya parë dhe të fundit. njerëz. smoothness. Përmes dhe përmes ZSM prej 52 cm të takohen në mes të f. 1 vrimë për butonat (2p. bashku 1nakid).

A të shkojë në 55cm gjilpërë 7, 2p të lidhura. Elastike dyfishtë dhe të mbyllë të gjitha n.     Qep butonat në të majtë tetë raft dhe 2 butona për të seams anën në një distancë prej 4 cm nga fillimi i armholes pjerrët, kapem rrip. Run në raftet e modelit qëndisje. Pallto thurur foli me një përshkrim. Magazine thurimë për të rriturit.

model yo, skeme, yo, elastike thur, thurje. gjilpërë