për thurje

 

Asgjë nuk është si pallto të ngrohtë të punuar me shtiza

Asgjë nuk warms ditën e ftohtë të vjeshtës, ose një mëngjes me shi, si pallto. Që ajo krijon një imazh të plotë, e krijuar nga gratë, duke shtuar një kontakt të hijeshi dhe sofistikimi.  Pamje e bukur dhe komoditetin e kanë bërë thur pallto aktuale sezonin e ardhshëm 2011.  Interesting stil dhe origjinalitet aktivizuar mantelet thurur të bëhet një anëtar i shquar i vjeshtës-dimër koleksionet paraqitur nga designers modës.

Qendisi veshjet që janë të përfshira në mbledhjen vjeshtë-dimër të Amerikës projektuesi Tracy Reese, kujtoj, asgjë si cardigans.  Qendra e Reese do të duket e madhe kur ajo të vënë së bashku me mëndafsh paguajnë, batilonami klasike dhe pantyhose ngushtë. Përfaqësuar në mbledhjen e modeleve projektuesi të bien thurur pallton është një kombinim të mrekullueshëm të elegancës dhe thjeshtësisë komoditet dhe rehati.

Një nga designers modës më të famshme, të cilit Koleksioni përfshin veshjet thurur janë C warms asgjë si një fustan pallto thururdhe Gabbana D. Dolce. Modeleve të paraqitura tyre janë zbukuruar me modele gjeometrike (renë snowflakes).  Megjithatë, modeli më romantike të mantelet e thurur janë paraqitur në pallto Sonia projektuesi Rykiel buta kuq me një përmbledhje undulating.  Çfarë lloj mantelet thur për të zgjedhur?

Dizajn paraqitur koleksione të mantelet e thurur ofrojnë mundësi të mëdha për zgjedhje.  Ajo mund të jetë si pallto të bardhë dhe gri.  Depozituar lidhur pavarur ose të blera në një dyqan  lyej me braids e madhe apo ka disa model etnike, shkurtohet ose zgjatet pallto.  Dhe akoma, sipas stilistët, më të njohura do të jenë thurur pallton në stilin ushtarak.

Qendra thur është një nga nenet më të nevojshme dhe të përshtatshme të veshjeve që ju lejon të nxjerrë në pah përfitimet unike tuaj dhe individualitet. Bazuar në materiale nga ya-modnaya.ru

Postime Related:
  1. yo

, veshje thurje