për thurje

 

Thurje rrjetit kundërfiletë

Thurimë Simple fileto fileto mishi me grep rrjet rrjetë përbëhet nga sythe ajrore dhe bare horizontale me yo (kolona të lartë) për të vertikale.  Syri i një rrjet Ky rrjet përbëhet nga qelizat në gjerësi dhe një lartësi prej 2 unazore në një kolonë me yo.

Së pari, zinxhir vyvyazyvayut e ajrit lak, numri i të cilëve duhet të jetë dyfishi i numrit të qelizave horizontalisht në skemën, plus një lak e fundit, plus numrin e duhur të sythe rritje rreshti i parë kolonën e parë.  Bare vertikale mund të jetë kolona provyazyvat me yo, yo Patent kolonë me një kolonë ose dy yo plus 1 loop e ajrit, me një lak të rreshtit të mëparshëm është kaluar.

Për të marrë qeliza përfunduar, ju duhet të thur në vendin e saj me dy kolona e yo në lak ajër të rreshtit të mëparshëm.  Syri i dy rrjet Ky rrjet është më i madh se i pari, dhe është përdorur më shpesh. Thurimë kundërfiletë rrjetit lidhNë të, çdo qelizë përbëhet nga tre sythe. Qelizat vertikale drejtim formojnë një kolonë me yo dhe dy sythe ajrit.

Në raste të tjera - kolonën e Patentave me yo (ose kolona me dy yo) dhe dy sythe ajrit. Qelizë mbushur përbëhet nga tre kolona.  Çdo seri e re të fillojë dhe të përfundojë me një kolonë shtesë ose kolona me yo yo specie tjetër.  Në çdo rresht, kolona e parë është zëvendësuar nga rritja sythe.

Style me yo zëvendësuar tre sythe ajrit, kolona patentë zëvendëson tre ose katër sythe ajrit dhe bërë pirg me dy yo - katër sythe ajrore.  Drejtpërdrejtë zbritje Nëse ju zbres numrin e unazore në fillim të seri, dhe pastaj lidheni qeliza drejtkëndëshe, e para lak kaluar, mbante shufra lidh, qeliza pastaj vyvyazyvayut parë, që nga numri i kërkuar i sythe rritje.

Pra, në fillim të serisë rezulton "hap."  Zbritja zhdrejtë Për të ulur anuar në fillim të seri, në vend të kolonën e parë të ajrit vyvyazyvayut heqjen katër lak dhe provyazyvayut tyre së bashku me tre (ose dy - për kundërfiletë rrjetit 1) kolonat me yo, vyvyazannymi per celular ardhshëm.  Kështu, në fillim të seri janë mbushur trekëndësh.

Për të ulur anuar në fund e seri përpara lak fundit vyvyazyvayut tre (për rrjetit 1 - dy) kolonë me yo. Pastaj këto shtylla me një provyazyvayut kolonë me dy yo, vyvyazannym në qeliza e fundit.  Qelizat e zhdrejtë rënie bosh Nëse fillimi i një serie nuk duhet të mbushura dhe të trekëndësh bosh, pastaj një ekstra vyvyazyvayut loop hequr, dhe pastaj të kryer shtyllën si zakonisht.

Për të qelizave të njëjtin pjerrët rënie të zbrazët në fund të seri, kryerjen cut-off kolonë, e cila duhet të jetë mbi të gjitha shtyllat e tjera të rrjetit, që është, për një rrjetë prej shtyllave me yo të duhet të lidhin një kolonë me dy yo, dhe për një rrjet të shtyllave me dy yo nevojë për të lidhur në kolonën e fundit me tre yo.  Përveç kësaj të drejtpërdrejtë Nëse doni të shtoni qelizat në fillim të seri, për ta sasi të drejtën e ajrit sythe vyvyazyvayut dhe sythe të rritet, dhe pastaj këto qeliza vyvyazyvayut sythe të reja.

Shtimin e unazore në fund të seri zhvillohet në një mënyrë tjetër.  Pas numrit vyvyazyvayut fundit kolonën e kërkuar të sythe. Pastaj të tre yo, të hyjë goditje në fund të kolonës e fundit e thur dhe tërheq thread pak më shumë se zakonisht. Pas kësaj, të gjitha provyazyvayut pairwise yo, duke rezultuar në një linjë qelizë të zbrazët.

Përveç kësaj anuar e qelizave të mbushur Për të shtuar një lak e një trekëndësh në fillim të seri, shumën e parë vyvyazyvayut e nevojshme të sythe ajrit për heqjen dhe një lak të tjera ajrore.  Pastaj vyvyazyvayut tre (kundërfiletë për rrjetit 1 - dy) kolonë me dy yo dhe një kolonë shtesë për një më shumë yo.

Nëse doni të shtoni disa qeliza në fillim të seri, nga një spirale e vetme e zinxhirit sythe vyvyazyvayut ajrore në të cilën për të ndërtuar një rrjetë të re, dhe butësisht kombinojnë atë me rr kryesore.  Përveç ndërrimin e qelizave bosh dhe i mbushur, vizatim mund të gjenerohet nga race të ndryshme të zinxhirit të ajrit, duke e bërë të gjitha llojet e fotografive në formën e kryqe, yje të mundshëm, snowflakes, lule.

Sa i përket pajisjeve fileto mishi thur, Ju mund të përdorni një nga dy mënyra:  Vyvyazyvat vizatim me tyl. Si figurë mund të shërbejë ose të ndër-thur.  Rrjetë thur me grep, dhe pastaj qëndis thur saj mallkues ose teknikë të "dantella fileto."  Kjo metodë duket të jetë më delikate dhe tërheqëse.

Si një ilustrim për të sjellë vizatim - motiv të lashtë sllave qëndisje nga "Pava". Qelizat e errët janë të mbushura me goditje stolisje. Brenda qëndis trungu "merimangat". "Rrjedh" "lulet" e temat e shtrirë.  Sigurisht, qëndisje duhet të jetë në ngjyrë.

Ilustrimet e mëposhtme - kujton e motiveve për embroidering në stolisje rrjetë thurur, nëse dëshiron, ata mund dhe vyvyazat.  Fotot më poshtë - skema për motive fileto mishi thurje më të njohura. Bazuar në materialet e

yo, fiksohem, yo, skema, loop kundërfiletë thurje