për thurje

 

Thur me grep është një mënyrë e madhe për të ndërsa

I really like fileto thur me grep, pasi ai kombinon thjeshtësi elegante me aftësinë për të krijuar kryeveprat e vërtetë e duart e tyre. Me këtë teknikë, unë kam bashkuar një kohë më parë, por ende ai lë mua me një fushë të madhe për të punuar me dorë krijuese.  Në shumë revista grep moderne mund të gjenden schema modele fileto mishi thurje, unë zakonisht të marrë hua nga botime të tilla si «Anna" (mbrapa çështje), "grep Lena."

I pëlqen Journal of grep «FiletHakeln", të cilat mblidhen shumë e skemës origjinale në artin e fileto mishi thurje, duke përfshirë modelet e napkins, perde, bedspreads.  Disa modele, duke përfshirë edhe indet që ju shihni në meny lartë të internetit, unë jam i lidhur me «FiletHakeln".   Gjëja e parë që thurur në artin e thurje fileto mishi ishte një perde, e cila përshkruan një palë mjellmat.

Thurimë ishte relativisht e lehtë, sepse modeli është e kombinuar me një nga shtyllat e yo dhe varet lartë. Ajo është shumë e rëndësishme në këtë lloj të thur me grep pikërisht ndjekin modelin, në qoftë se ju të merrni atë, pastaj në, me grep kanavacë, do të ringjallë mjellmat, e bukur lule lule, dritë deri ylli Krishtlindjeve. E gjithë bota mund të përfaqësohet nga pas fileto mishi teknikë të rafinuar thurje. Përfshirja e një udhë të madhe në tryezë.

Për Krishtlindjeve të këtij viti, kam lidhur një kuqe (është ajo që ju shihni në foto). Punën e kryer në rreth tre javë, dhe kjo nuk ishte e vështirë.  Përveç kësaj, unë ende kam dhe rrugën e njëjtë, vetëm e bardhë që ka lidhur në një nga pushimet e kaluara.  Nga përvoja ime unë mund të konkludojmë se grep fileto mishi është një mënyrë e madhe për të, ndërsa larg mbrëmje gjatë dimrit. Bazuar në materialet e nga arti-ne-heart.ru

yo, me grep, yo, me grep fileto, , me grep skemë