për thurje

 

Syri i

Manuali kundërfiletë gërshetim rrjeta dhe qëndisje në to ka qenë e njohur që nga kohërat e lashta. Teknika e ijeve gërshetim rrjetave daton në forma të lashta të rrjetave të peshkimit endje. Këto ditë, një lloj thurje fileto mishi imitim kundërfiletë qëndisje gipyurnoy është shumë popullor në mesin e shekullit të 20-të. Syri e teknikë është përdorur shpesh në veshje verë thurje (këmisha, bluza, bluza).

Syri i modelit rrjetitveten rrjetit fileto përbëhet nga qelizat e drejtkëndëshe formuar nga alternating bare dhe sythe ajrit. Qelizat (qeliza) mund të jenë të dyja të mëdha dhe të vogla, varësisht nga trashësia e fije dhe lloji i kolona, ​​gjeneratorë të tyre. Pëlhurë më të dendura është e formuar nga alternating bare pa yo dhe një ajër lak. ndërrimin e qelizave bosh dhe e mbushi rrjetit kundërfiletë ju lejon të krijoni ndryshme modele.

Produktet e marra vozduzhnymi si, për shembull. Nga rruga, ju gjithashtu mund të njiheni me shumë skema, modele dhe modele, të zbatuara në këtë teknikë. . Në faqen tonë ju mund të zgjidhni për martesën tuaj. Bazuar në materialet e www.knitting-tale.ru

thur me grep fileto, beretë, yo, yo, model qark