për thurje

 

Problemi fileto mishi thurje

Kohët e fundit, unë u magjepsa nga ijët thurje. Ajo tërheq mua me saj delikatesë. do ta shpjegoj shkurtimisht për ata që nuk janë të njohur me fileykoy. Rroba fileto mishi në thelb përbëhet nga një rrjet.  Ky rrjet është marrë nga vyvyazyvaniya në një skemë shumë e thjeshtë: 1. me yo, 2v.p. 1. i Artit. me yo.

Kjo është një rrjet klasik fileto. Kur në vend të kolonave ajrore me sythe provyazyvayutsya yo, atëherë ajo kthehet mbushur sheshet përmes të cilit ju mund të krijoni fotografi të ndryshme

fileto mishi thurje Problemi është se  jo gjithmonë marrin pikërisht sheshet. Për shembull, në rast se pëlhura është e thurur në një rreth, atëherë kradratiki just perfect (si në foto të vajzë në një re trëndafili.) Kur rroba eshte thurur me rotacionet PA-së, në një numër të bare shikojnë me dyshim në një stroncium në shtyllat e ardhshme shikojmë me dyshim në anën tjetër. Ata që janë provuar tashmë kundërfiletë thurje, e di se çfarë dua të them

Pra, si për të thur grep fileto got zoti? Ajo doli ka ende një mashtrim!  Vetëm goditje që do të lidhet direkt në kolonën e trupit të rreshtit të mëparshëm! Unë e kam provuar dhe ka arritur me të vërtetë mirë, efekti ishte. Sheshet janë marrë edhe më. Një dëm të leckë është disi e vështirë. Gjithashtu të kërkuar për të sqaruar në këtë stil provyazyvaniya ju në procesin e mating duhet të merret si një proschelkivanie.

Unë kam gjysmën ngatërresë në ditë, por kurrë nuk ka marrë proschelkivaniya tipike (edhe pse kjo mund të ketë, por unë nuk u ndjeva atë. Zgjidhni goditje të jetë e mundur me një kokë vuri.  Zgjidh një kolonë në këtë eksperiment të ndryshme pjesë, dhe për të gjetur një vend në të cilin për të futur fiksohem tuaj.

Nga rruga, unë personalisht gjetur këtë vend shumë, si të ishte në kolonën e djathtë me yo Në përgjithësi, në qoftë se ju provoni dhe për të arritur rezultatin e dëshiruar, sheshet do rovnenkie! Dhe ju do të jetë një ACE në fileto mishi thurje!  Një tjetër donte të them se shumë varet nga fije.  Ndonjëherë edhe vyvyazyvanii më të kujdesshëm në kolonën e trupit është ende duke thurje fileto mishi nuk është shumë e akkratnym.

Nëse ju tërheq fileykoy, pastaj përfundimisht të gjejnë fije të tij grep. Nga rruga, hollë fije, shifër më të saktë është marrë nga thurje fileto mishi.  Për ata të cilët vetëm duan të mësojnë fileyku, por nuk e di edhe atë që ajo duket si, përhapur përafërt tuaj schema Bazuar në materialet e

fiksohem, yo, për thurje, fileto thur me grep, delikate, yo