për thurje

 

Kundërfiletë thurje të arritshme edhe për fillestar

Kundërfiletë thurje në bazë të dantella imitim dhe fileto është një ndërrimin e qelizave të zbrazët dhe e mbushur në rrjet, e cila jep një lojë e veçantë e dritës dhe hijes. Kanavacë, ekzekutuar në teknikën e thurje fileto mishi, dhe mban formën e saj. Syri i teknikës thurje është e përshtatshme për peshqire, napkins, bedspreads, perde. Gjithashtu e mirë në kryerjen e verës kundërfiletë bluza, këmisha, Dresses, xhaketa, etj

Kundërfiletë thurje është në dispozicion edhe knitters rishtar.  Zakonisht është një rrjet fileto ndërrimin e kolonave me yo dhe ajër sythe, por ka shumë variacione të kombinimeve të kolonave nga dy ose më shumë yo. Numri i sythe ajrit mund të jenë të ndryshme.

Kundërfiletë thurje bëhet nga skema të cilat gjithashtu i korrespondon një model bosh bosh qeliza qeliza, dhe kutia shaded mbushur me një model, atë provyazyvaniem kolona me yo.  Ajo është më i përshtatshëm për thurje fileto mishi fije nga pambuku, por është përdorur gjithashtu, fije mëndafshi dhe fije liri të tjera të përzier nga këto fibra.

Shembull thurje rrjetit kundërfiletë me rotacion, kolonë me një yo dhe dy sythe ajrit qeliza formojnë tri shtyllat e mbushur me yo. Shembull thurje rrjetit kundërfiletë në një mënyrë të stivosur.  Shtimin e qelizave.  Për shtimin e një qelizë bosh në fillim të një seri unazore provyazyvaetsya heqë shtatë ajrit, të kthehet dhe do të kryejë punën e Art. s / n në një kolonë të rreshtit të mëparshëm.

Për shtimin e qelizave në fund të seri 2 lak provyazyvaem ajrit dhe të bëjë kolonën me 3 yo në lak e fundit të rreshtit të mëparshëm.  Për të shtuar disa qeliza bosh në fillim të seri, është e nevojshme për të llogaritur numrin e zgjerimit të qelizave.  Për shembull, për shtimin e 2-qelizave: 3 loop ajër për shërim celular mesatare për shtatë sythe në qeliza, pastaj thur rr s / n në lak 8 nga fiksohem, 2 loop ajrit dhe Art. s / n në kolonën e fundit të rreshtit të mëparshëm.

Disa qeliza boshe në fund të shtuar numrin, si dhe një të vetme, duke përsëritur shumë herë, si kolona e nevojshme dhe provyazyvaya me 3 yo në mes të kolonës fundit.  Për shtimin e një qelizë të plotë në fillim të një seri unazore të heqë thur 5 ajrit dhe të fillojnë të shtyllave thur me yo në lak e tretë nga goditje, atëherë rr thur. s / n në rr e ardhshme dhe rr. me / HP në kolonën e fundit të rreshtit të mëparshëm.

Sepse duke shtuar në fund të qelizës mbushur me një numër të provyazyvaem kolonën 3 me 2 yo në pjesën e poshtme të rreshtit të mëparshëm.  Për të shtuar disa qeliza mbushur në fillim të seri, si dhe për bosh dhe kanë nevojë për të llogaritur shumën e sythe ajrit.

Për shembull, 2-mbushur kafaze: 3 loop ajër për celularë mesatare + 5 heqë ajrore të sythe në provyazyvaem celular dhe të fillojnë të thur me bare yo me lak e katërt në grep.  Në fund, ne shtoni disa numrin e qelizave të plotë, si dhe një, duke shpresuar se çdo qelizë kërkon 3 kolona me 2 yo.  Ulja e qelizave.

Për zbritja e qelizave në fillim të seri, të shkojnë nëpër bare lidh në këtë post të drejtë me seri të mëparshme, e cila fillon nga rreshtin e lartë dhe thur 5 loop ajrore ashensor.  Nëse keni nevojë të zbres në qelizë në fund të seri, jo vetëm dovyazyvayte me numrin e qelizave që duhet të anulohet.  Vesh diagonale në fillim të seri: Tog diagonale në fund të seri: zhdrejtë zbritje skemë kundërfiletë rrjetit: Bazuar në materialet e

yo, yo, kryqe thur, veshje