për thurje

 

Harton skemën e fileto mishi thurje

Skema thurje modele fileto thur me grep fileto mishi

Figura. 14 tregon shembuj se si të përdorin simbole të shkruara copa matings kundërfiletë (14a Fig. thurur me rrjetë, Fig. 14b janë kryer në një model rrjet të dendur motiveve). Harton skemën e fileto mishi thurje përbëhet nga qelizat qelizat bosh dhe me një kryq (Fig. 15).

Qelizat Empty në modele thotë qelizave të sheshit sfond, të cilat janë formuar nga 2-ajri bar me sythe dhe yo. Qelizat me kryqin do të thotë celular rrjetit mbushur me 2 shtylla me yo. Për fileto mishi thurje, ju mund të përdorni ndonjë skemë për kryq qëndisje pikturë njëngjyrëshe. Zgjerimi dhe produktet e qelizave ulet bërë trashë kundërfiletë, mund të jetë e drejtkëndëshe, të rrumbullakëta, në formën e yjeve, dhe të qarqeve të tjera komplekse.

To vyvyazat qark komplekse, është e nevojshme për të rritur ose ulur radhët e një ose më shumë qelizave. Kur ju shtoni një qelizë në fillim të një numri të sythe thurur dhe 8 ajrit vyvyazyvayut kolonën 1 në kolonën e shumë e seri e mëparshme (Fig. 16). Nëse një numër është shtuar në fillim të qelizave të shumta, provyazyvayut 3 loop ajër për çdo qelizë. Dhe 8 unazore ajrit në qeliza dhe provyazyvayut 1 kolonën në Air 9 nga fundi i lak (Fig.

17). Kur ju shtoni një qelizë në fund të një serie provyazyvayut dy sythe ajrit. Kolona me 3 yo në kolonën e largët të rreshtit të mëparshëm, nga e cila u thur tashmë kolonën e fundit me një yo (Fig. 18).

Në rastin e një numri të zgjerimeve për qeliza të shumta brenda çdo unazore provyazyvayut qelizë dy ajrit. Skema thurje modele fileto mishi yo& 1 kolonën me 3 yo (Fig. 19). Nëse në fillim të serisë për të kthyer poshtë disa qeliza, numrin përkatës të sythe të lidhura jashtë bare lidh.

Dhe pastaj thur 3 heqë ajrit lak për qeliza 1. Nëse keni nevojë të zbres disa qeliza në fund të seri, pak para mbarimit seri thurje. Bazuar në materialet e

yo, kryqe thur, yo, skema