për thurje

 

Fileto mishi Baza thurje

fileto mishi Baza grep grep

Baza e rrjetë fileto mishi thur është bërë nga sythe ajrore dhe baret me yo, kështu kjo teknikë është në dispozicion duke plotësuar në qelizat bosh e modelit individual kolona vyvyazyvaetsya. Model mund të formohet nga përmbysja (e qelizave bosh mbushur me sfond.) Mënyra më e zakonshme e thurje rrjetave kundërfiletë - kolonën 1 dhe 2 sythe yo ajrore mes tyre.

Po ashtu, mund të përshtatet në një rrjet të madhësive të tjera, në varësi të madhësisë së produktit. Në mënyrë që produkti është bërë kujdes për të futur një goditje në krye të kolonës, në vend se 2 braids radhë të ulët. Kundërfiletë thurje duhet të mbajë dendësia e saj dhe prandaj duhet të kihet kujdes për të shmangur sythe shtrirë dhe bare varur.

Për të shmangur që shtrihen produktit mund të merret nga madhësia e lidh është më i vogël se që është menduar për fije të njëjtën trashësi. Për fileto mishi thurje ju mund të përdorni ndonjë fije. Zakonisht peshqire thur me grep, bedspreads, perde, fije të përdorura të trasha, pecetë hollë. Thurje dhe fileto mishi dypalëshe bërë me sythe të rotacionit.

Ka disa rregulla me të cilat kolona janë zëvendësuar nga rritja sythe. - Një kolonë me 3 yo është zëvendësuar nga pesë sythe ajri. Gjatë tërheqje nga sundimi i lak do të specifikohen në Skema për të përshkruar produktin tuaj. Shtimi i një qelizë bosh.

Në fund të një numri është shtuar si vijon: në kolonën e fundit të përshtaten yo lak 2 ajrit dhe një kolonë me një 3 yo, goditje injektuar në të njëjtin vend si në kolonën e fundit me yo. Shtimi i 2 ose më shumë qelizave bosh.

fileto mishi Baza thurje yoNë fund të një numri është shtuar si vijon: në kolonën e fundit me yo 2 arsyeshme ce, pastaj Art. 3 / n në të njëjtin vend si në kolonën e fundit të s / n, pastaj të bëjë dy ce thur dhe artit. 3 / n, ku goditje hyjnë në mes të kolonës e mëparshme. Kështu, ju mund të shtoni ndonjë numër të sythe. Zvogëlimi i një qelizë e vetme në fund të seri: jo vetëm qeliza provyazyvaem fundit. Bazuar në materiale nga-ime vyazanie.ru

grep, thur me grep fileto, thurje, yo