për thurje

 

Crocheting fileto

Crocheting fileto është shumë popullor dhe të arritshme edhe për fillestar.         Rroba, të lidhur në fileto artit - është vetëm një ndërrimin e zbrazët dhe e mbushur sheshet-qeliza.  Teknika mund të jetë e lidhur me napkins fileto dekorative, perde, peshqire, perde.         Dantella origjinale fileto me tehe të pjekura e modelit ideal për të plotësuar rrobat elegant.

Teknikë mund të kryhet kundërfiletë rrjetë peshkimi shalle, sweaters, shawls, stoles. Në qoftë se ju përdorni një punë me shtiza         lëkurë të hollë, modeli do të jetë veçanërisht elegante.  Thurimë është baza fileto mishi rrjetit bërë nga kolona dhe sythe ajrit, ndërkohë që         duke plotësuar shtyllat e modelit individual qelizave vyvyazyvaetsya.  Zakonisht modelet fileto të mbajë temat e një ngjyrë.

Ju mund të përdorni fije të ngjyrave të ndryshme         thekson se kufiri në mes të model dhe rrjetit dhe më shumë si një qepur kryq.         Kjo punë është më e mundimshme dhe të kërkojë shumë durim dhe aftësi.  Nëse ju përdorni rrjetet kundërfiletë me shtiza dhe disa opsione për të përfunduar atë.         Rrjetit më të përdorura lidhur kolona me një yo mes shtyllave - dy sythe ajrit.

Plotësimi katror - të dy polet e yo.  Ndonjëherë grid fileto me dy kolona të arsyeshme         yo dhe tre sythe ajrit mes tyre (të përdorura për produkte të mëdha).         Rrallë kryer rrjetë gjobë në të cilin kolonat me yo janë të ndara nga vetëm një loop ajrit.

Për të ruajtur seri banesë model, është e nevojshme për të futur një seri të re të kolonave në mes të bar krye të rreshtit të mëparshëm,         por jo me loop e ajrit. Hook fileto thur me grepGjithashtu, thurje ijët duhet të jenë të shëndoshë: është e nevojshme për të shmangur shtrihen shtyllat         ose shtrirë sythe lart. Në mënyrë për të shmangur këto disavantazhe, ju mund të zgjidhni gjysmë lidh një masë më të vogël,         se sa në lloje të tjera të thurje nga fije të njëjtë.

Për të thur fileto mishi me dy ngjyra skemë është e lejueshme për t'u përdorur për kryq qëndisje.         Kur përdorni këto skema duhet të marrë parasysh dallimin në shumën prej qëndisje dhe shesheve të lidhura.  Numri i loop zinxhirit të ajrit primar mund të llogaritet: tre lak e ajrit për çdo         Qelizat + një lak në bar ekstreme ajrit + tre ajër të heqë lak në vend të skajshme         kolonë të rreshtin e parë. Nëse ju përdorni skemën, duke filluar me qelizat e mbushur         atëherë kolonën e parë me yo shkon në lak ajër e katërt nga goditje, sikur me një bosh - në gjashtë. Bazuar në materialet e

Kundërfiletë thurje, grep thur me grep, thur me grep, delikate, yo