për thurje

 

Historia e thur me grep

Dhe të gjitha filloi, kur dhe që kap një shkop të vogël dhe e bëri lak parë në botë? Ndoshta ne kurrë nuk do të dimë, shumë kohë më parë ajo ishte. Megjithatë, datë më të hershme nga arkeologët AD trikotazh shekullin e 3.  Në fakt, thurje si një formë e detyrat e shtëpisë dhe artit ekzistuar shumë kohë para se.  Në fillim të erës sonë, njerëzit kanë sjellë këtë teknikë grep në nivele shumë të larta.

Kredisë kryesore për këtë i takon, natyrisht, ata njerëz që nuk janë shumë me fat me zonën klimatike. Kujtohet, për shembull, përrallë skandinave. Çfarë duhet të shikoni tani në tregime më të lashtë, hero i Rusisë me siguri do t'i dorëzohet një top i fije!

Nje nga fiset nomade lashtë është një legjendë për një grua e çuditshëm të vjetër, një magjistare, i cili mungon-mindedly, në vend të lëmsh ​​fije të rrugës, dhe pastaj i lidhur ato në të ri, duke ngatërruar udhëtarët lodhur.  Ironikisht, egjiptian dhe fenikas imazhet gjithashtu nuk pazakontë për të parë njerëzit e veshur, natyrisht, në trikotazh (çorape dhe stockings veçanërisht të shpeshta).

Po ashtu, kujdes shqyrtuar tekstin e "Iliada" dhe "Odisea", si dhe disa vepra të tjera, shkencëtarët kanë arritur në përfundimin se thur ekzistuar shumë kohë para Luftës së Trojës.  Sot, thurje ka fituar vendin e parë në mesin e të dashuruar të qëndisura. Përvojën e akumuluar e mijëra nuk kanë marrë humbur diku në faqet e pluhur të historisë, si shumë fakte të tjera interesante, por pasuruar vetëm nga teknika të reja, modele, mënyra.

Ndoshta thurje - kjo është vetëm lloj arti, në të cilin të gjithë mund të kontribuojnë pa frikë të opinionit të rrepta të kritikëve. Bazuar në materialet e vayjem.com

Postime Related:
  1. veshje thur në jetën e përditshme
  2. qendisi lodra amigurumi

model, thurje, thurje